Mijn favorieten #1

favorieten

Soms kom je dingen tegen die je ineens non-stop gebruikt. Maar om nu over elke klein dingetje een blog te schrijven.. Nou nee. Daarom een nieuwe categorie in het leven geblazen met de naam, jawel, komt ‘ie.. Mijn favorieten! Jeeeej. Af en toe of elke maand plaats ik een favorieten blogje met dingen die ik de afgelopen maand heb ontdekt of veel heb gebruikt. Benieuwd naar de eerste reeks favorieten?

 

 

Kruiden pasta

favorieten

Meestal, of eigenlijk altijd, kook ik zonder pakjes en zakjes. Maar toen ik deze kruidenpasta ooit in een foodybox kreeg vond ik deze kruidenpasta echt zooo lekker. Deze maand kocht ik het dan ook nog een keer. Smaakt heerlijk met wokgroente, ananasblokjes en noodles. Zo lekker en makkelijk.

 

Broodbeleg

favorieten

Opzoek naar gezond en mager brood of cracker beleg? De ‘gewone’ hüttenkäse moet je echt zelf lekker maken met wat kruiden omdat het anders best smaakloos is. Maar deze variant proeft eigenlijk gewoon naar een soort magere kruidenboter. Erg lekker.

 

Voor door de kwark

favorieten

Bij de jumbo kwam ik deze kokossnippers tegen. Zo lekker om gewoon te snacken of door je smoothie bowl of bakje kwark.

 

Lekkere granola

favorieten

Ik kan muesli en cruesli nooit uit elkaar houden (de 1 bevat veel suikers e.d en de ander niet) dus ik noem dit gewoon granola. Staat ook op de verpakking dus dat is lekker makkelijk. Er zit helemaal niks ‘verkeerds’ in en vol goede dingen. Lekker door een bakje kwark, samen met bovenstaande kokossnippers, Hmmm lekker!

 

Scherper dan scherp

favorieten

Geen eten maar wel super handig in de keuken. Dit vlijmscherpje mesje van de IKEA. Kost geloof ik €1,00 en zit een handig hoesje om. Dit mesje is echt scherper dan scherp. Perfect voor het snijden van je groente.

 

 

Dit waren mijn favorieten voor deze keer. Producten die ik in deze ‘favorieten-serie’ noem zijn niet gesponsord maar gewoon producten waar ik fan van ben.

 

Ken jij 1 van deze favorieten al?

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022