Ontmoet Anne, nieuwe gastblogger!

profiel foto anne

Anne is vanaf nu een nieuw gezicht op EASY DAILY FOOD en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik kwam Anne ‘tegen’ op Instagram en vond haar foto’s en recepten zo leuk en lekker dat ik haar heb gevraagd of zij af en toe een recept wil delen op mijn blog. Anne eet namelijk Koolhydraat beperkt en suikervrij. Omdat dit anders is dan hoe ik mijn recepten maak/schrijf leek dit mij de perfecte aanvulling voor op deze site. Dus voor iedereen die opzoek naar koolhydraat beperkte en suikervrije recepten, Anne is your girl!

Vandaag stelt Anne zichzelf voor en volgende week komt meteen haar eerste recept online, gezonde yoghurt bonbons, klinkt goed toch!

 

——

Heey mede-foodies!

Marijke had mij benaderd om eens een keer een receptje te delen op haar blog! Dit leek mij onwijs leuk omdat ik namelijk zelf gek ben op bakken, koken en gezonde recepten uit te proberen en/of te bedenken! Dit deel ik dan op mijn Instagram en Facebookpagina!

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen! Ik ben Anne en ben 28jaar oud. Al mijn hele leven worstel ik met mijn gewicht en heb ik talloze diëten geprobeerd! Doordat ik bekend ben met PCOS gaat afvallen bizar moeizaam, maar aankomen te makkelijk! Balans in voeding, gevarieerd eten, dagstructuur en bewegen zijn voor mij erg belangrijk!

 

Al vanaf 2012 hadden wij een kinderwens, maar zwangerschap bleef uit ondanks hulp bij de gynaecoloog. In de zomer van 2015 ben ik gestart met koolhydraatarm/beperkt eten en  ben ik mijn Instagram en Facebookpagina gestart om mijn gerechten te delen! Dit ter motivatie voor mijzelf en omdat ik het leuk vond om de mensen in mijn omgeving te betrekken! Ik ben toen 17kg afgevallen en in combinatie van afvallen en behandeling bij de gynaecoloog, hadden wij op 1april 2016 een positieve zwangerschapstest! Op 21-11-2016 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Job!

Ik ben maar liefst 26kg aangekomen in mijn zwangerschap en die kilo’s moeten er nu natuurlijk weer af!! Daarom ben ik vanaf januari dit jaar weer actief met mijn (suikervrije) baksels en gezonde recepten! Ik vind het heerlijk om recepten te bedenken, uit te proberen en uiteraard te proeven! Nooit gedacht dat ik inmiddels ruim 2200 volgers zou hebben!

Genoeg over mij! Vragen mogen natuurlijk altijd gesteld worden! Je bent dit natuurlijk allemaal aan het lezen voor mijn recept!

Mijn eerste recept die ik wil delen, is dan ook een EasyDaily recept geworden namelijk:

Yoghurtijsbonbons!

Niets lekkerder dan gezond ijs kunnen snoepen! Ze zijn in 5min gemaakt maar je hebt wel een aantal uur geduld nodig om ze hard te laten worden in de vriezer! Kortom, maak ze ‘s avonds zodat je de volgende dag ervan kan genieten! Komende week komt dit recept online dus kom dan zeker even terug!

 

Meer van Anne missen? Volg haar dan op haar Instagram of Facebook pagina!

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop