Pastasalade om mee te nemen

pastasalade om mee te nemen

Zin om eens te lunchen met iets anders dan een bruine boterham? Maak dan deze simpele pastasalade om mee te nemen naar je werk! Super simpel om te maken en om te mealpreppen. Je kan deze pastasalade prima de avond van te voren maken en de volgende dag meenemen naar je werk. Lekker om eens te lunchen met iets anders!

pastasalade om mee te nemen

Pastasalade om mee te nemen

Een pastasalade om mee te nemen. Je zou denken, je kan toch elke pastasalade meenemen? En dat is ook wel zo. Alleen deze pastasalade is niet alleen ontzettend makkelijk om te maken, maar hij heeft ook geen vette dressing die per ongeluk in jouw tas kan lekken. Daarbij kan je deze pastasalade natuurlijk helemaal aanpassen naar wens, maar dit is mijn favoriete simpele pastasalade! Wat handig is aan deze pasta salade is dat je deze heel makkelijk een dag van te voren kan maken. De volgende ochtend neem jij jouw klaar gemaakte salade zo, hoppa, mee in je tas.

 

Makkelijke pastasalade

Ik maakte al meerdere pastasalades want pastasalades zijn zó veelzijdig! Maar deze makkelijke pastasalade is perfect om mee te nemen naar je werk, school of naar een picknick in de zomer. Deze makkelijke pastasalade vult ontzettend goed door de volkoren pasta. Maar heeft ook een caloriearm sausje zonder al te veel olie waardoor hij toch laag blijft in calorieën. Perfect als lunch dus! En wil je wat meer groente toevoegen aan deze salade, dat kan natuurlijk altijd. Voeg dan meer komkommer en cherrytomaatjes toe.

 

pastasalade om mee te nemen

 

Deze pastasalade bevat 433 calorieën

Dit recept is voor 1 pastasalade

 

Ingrediënten

 • 70 gram volkoren fusilli
 • 6 cherrytomaatjes
 • 70 gram komkommer
 • halve bol mozzarella light
 • 10 gram rucola
 • 10 gram rode pesto
 • 15 gram zuivelspread light

pastasalade om mee te nemen

 

Bereiding pastasalade

 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 2. Was de komkommer en de tomaatjes. Snij de komkommer in kleine blokjes en halveer de tomaatjes.
 3. Pasta klaar? Spoel deze dan nu koud af en laat uitlekken. Doe vervolgens in een meenemen bakje.
 4. Meng de pesto met de zuivelspread en roer door de pasta.
 5. Voeg de komkommer en tomaatjes toe. Snij de halve bol mozzarella in blokjes en voeg ook toe.
 6. Als laatste verdeel je er de rucola over en zet dit in de koelkast. De volgende ochtend is jouw pastasalade klaar om mee te nemen!

 

pastasalade om mee te nemen

 

Deze pastasalade mealpreppen

Wil jij deze pastasalade mealpreppen? Mealpreppen betekent het van te voren klaar maken van je maaltijden. Deze pastasalade kan jij heel goed klaar maken voor 2 dagen. In de avond maak jij dan dit recept keer 2. Je pakt 2 plastic of glazen bakjes en verdeeld de ingrediënten over beide bakjes. Voeg dan alleen de rucola nog niet toe, maar voeg dit de ochtend zelf toen, wanneer jij jouw pastasalade wil meenemen. Of wanneer jij deze pasta gewoon thuis wil op eten als lunch, voeg de rucola dan toe vlak voordat je gaat eten.

 

—–

Wil jij meer weten over hoe jij kan afvallen en toch alles kan eten wat jij graag wil? Bekijk dan mijn ebook die ik schreef over mijn afvalmethode waarmee ik zelf 13 kilo ben afgevallen! Ga jij deze pastasalade maken? Laat het dan vooral even weten op mijn instagram, vind ik ontzettend leuk om te zien!

pastasalade om mee te nemen

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop