recepten met kokos

Ben jij ook zo gek op kokos? Ik vind het echt ontzettend lekker. Ik gooi kokossnippers vaak in mijn bakje kwark met blauwe bessen of ik strooi wat kokosrasp over een lekkere zelf gemaakte reep. Of ik doe kokosmelk door een lekkere curry. Ik ben groot fan! Maar wist je dat je er nog veel meer dingen mee kan maken? Van ontbijt, tussendoortjes tot aan avond eten!

 

Toen ik eens ging kijken op mijn eigen blog in hoeveel recepten ik kokos heb gebruikt besloot ik om eens een ‘samenvatting’ te maken van de lekkerste recepten met kokos. Dus ben jij ook groot kokos fan? Dan wordt je hier vast heel blij van!

 

 

 

Kokos smoothie

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Quinoa ontbijt met kokos

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

 

 

Kokos macronen

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Kokos vanille brood

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Gezonde kokos koekjes – 3 ingrediënten

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

 

 

Thaise kokos soep

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Bloemkool curry

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

Dit waren mijn favoriete recepten met kokos! Gebruikt jij vaak kokosmelk of rasp tijdens het bakken of koken?

 

 

Kopafbeelding: Pixabay.com

Dit vind je misschien ook leuk..