De mooiste retro waterkokers

retro-waterkoker-top

Oke, een waterkoker is een waterkoker. Wat is daar nou leuk aan denk je misschien? Toen ik opzoek ging naar een nieuwe waterkoker kwam ik vaak de standaard lelijke witte waterkoker tegen. Die hebben wij trouwens zelf ook, maar aangezien deze helemaal verkleurd was door de zon in de keuken ging ik opzoek naar een nieuwe. Ik kwam zoveel leuke en mooie waterkokers tegen dat ik de allerleukste hieronder even laat zien. Dus opzoek naar een leuk kado voor een echte foodie of opzoek naar een mooie blikvanger in je keuken? Ik laat je de mooiste retro waterkokers zien!

 

SMEG waterkoker

retro-waterkoker

Ik ben begin meteen met de aller duurste waterkoker in dit rijtje. Wauw wat is deze SMEG waterkoker mooi. Ook ben ik gek op de bekende koelkast van dit merk. Prachtig! Hier te koop voor 139,00 euro. Ja dat lees je goed ;).

 

Kenwood fluitketel

retro-waterkoker

Deze beauty ziet eruit als een fluit ketel maar is toch echt een gewone waterkoker. Super leuk vind ik deze retro look. Een stukje goedkoper dan de waterkoker van SMEG maar nog steeds flink aan de prijs. Hier te koop voor 62,00 euro.

 

Xenos retro waterkoker

retro-waterkoker

Een echte budgettopper is deze blauwe retrolook fluitketel. Een stuk goedkoper dan de waterkoker hierboven en dat komt omdat dit echt een fluitketel is en dus geen moderne waterkoker. Deze zet je dus ouderwets op het gasfornuis. Hier te koop voor slechts 9,99 euro!

 

De Longhi waterkoker

retro-waterkoker-3

Oud-groen samen met een hout-achtige kleur is echt op en top retro. Deze waterkoker is in verschillende kleurstellingen te koop. Hier te koop voor 77,95 euro.

 

Tristar zonnetje

retro-waterkoker

Als je opzoek bent naar een echt blikvanger in je keuken heb je aan deze gele waterkoker een hele goede. Ik hou zelf wel van een beetje kleur in huis en vind deze dan ook ontzettend leuk. Ook de prijs is iets aangenamer dan de duurdere opties. Hij is hier te koop voor 38,99 euro.

 

Princess piramide

retro-waterkoker

Ook een retro look en dan in klassiek zwart. Ook deze lijkt op een ouderwetse fluitketel maar is dit zeker niet. Handig met het grote handvat. Hier te koop voor 44,95 euro.

 

Dit waren mijn favoriete retro waterkokers. Aangezien wij een nieuwe waterkoker nodig hebben zou ik het liefst voor de SMEG of de KENWOOD waterkoker gaan. Maar dit vind ik echt te veel geld voor een waterkoker. Mijn keuze zou daarom denk ik vallen op de knal gele TRISTAR. Lekker vrolijk in de keuken!

 

Gek op retro keukenspullen? Bekijk dan ook eens deze mooie retro prullenbak!

 

Welke retro waterkoker vind jij het mooist?

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022