REVIEW I Kruidenpot van Rosti Mepal

kruidenpot van rosti mepal

Ik moet beginnen met vertellen dat ik elke plant dood laat gaan. Zelfs een cactus verzorg ik niet op de juiste manier want ook die zijn niet veilig bij mij thuis. Mede daarom koop ik eigenlijk nooit kruidenplantjes omdat deze gevoelige plantjes hier in huis nog geen 2 dagen overleven. De oplossing? De kruidenpot van Rosti Mepal!

Een tijdje geleden kreeg ik een email van Rosti Mepal met de vraag of ik een product wilde uitzoeken om uit te proberen om zo aandacht te geven aan hun online shop. Nadat ik door hun website had gekeken zag ik deze kruidenpot. Het leek mij een ontzettend handige kruidenpot. Daarbij, wie kan dit nu beter testen dat de persoon die elke plant dood laat gaan? Me, myself & I natuurlijk!

 

Wat maakt de kruidenpot van Rosti Mepal anders?

Deze kruidenpot beloofd dat de kruidenplantjes veel langer goed blijven door een slim water reservoir systeem. Je hoeft hierdoor maar 1 keer per week het water bij te vullen en de plantjes nemen zelf de hoeveelheid water op die ze nodig hebben. Ideaal voor iemand zoals mij! Ik geef standaard teveel of te weinig water.

 kruidenpot van rosti mepal

 

Hoe het werkt

Deze kruidenpot bestaat uit 2 potjes, een water reservoir en twee pinnetjes met een koord eraan. Je koopt twee kruidenplantjes naar keuze. Je vult het water reservoir (er past 1 liter water in). Je zet in elke potje een plantje, pakt een pinnetje en doet het witte koordje om de inkeping heen en steekt dit pinnetje door de bodem van de pot en de plant heen. Hierdoor ligt een deel van het koordje in het water en het andere deel zit in het kruidenplantje.

kruidenpot van rosti mepal

 

Conclusie

Dit is echt een uitkomst! De plantjes hebben het minstens 2 weken volgehouden. Daarna vergat ik er weer water in te doen (ja echt waar..). Ben je iets minder vergeetachtig? Dan kan je de plantjes nog langer vers houden in deze kruidenpot. Ik zou deze kruidenpot van Rosti Mepal zeker aanraden omdat kruidenplantjes veel langer goed blijven. Dit maakt de kruidenpot duurzaam en makkelijk. Daarbij staat deze kruidenpot ook nog eens erg leuk op het aanrecht.

Nou heb je in de titel misschien al gelezen dat er in dit artikel iets te winnen valt.. Aangezien ik zo enthousiast ben over deze kruidenpot mag ik er van Rosti Mepal 1 weggeven! WOOOHOOO!

WIN WIN WIN! (winactie is gesloten)

Deze mooie kruidenpot winnen? Het  enige wat je hoeft te doen is :

Nou dat is lekker makkelijk, dus ik zeg; wil jij deze kruidenpot van Rosti Mepal graag winnen? Doe dan zeker mee! De winnaar krijgt persoonlijk bericht via een email. Vul daarom een geldig emailadres in zodat ik contact met je op kan nemen.

De winactie loopt tot 31 januari 2016! Succes!

(De winnaar van de winactie heeft inmiddels bericht gekregen).

 

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf naar mij is toegezonden. Meer producten van Rosti Mepal bekijken? Check dan hier de website.

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop