Sinaasappel framboos smoothie

smoothie als ontbijt

Deze smoothie is erg simpel te maken en toch had ik deze combinatie nog niet gemaakt! Ik vind sinaasappelen vaak alleen lekker in de wintermaanden, dan zijn ze lekker sappig. Aangezien ik er dan altijd erg veel van koop wou ik er eens mee variëren. Daarom nu een smoothie in plaats van gewoon geschild opeten 🙂

 

 

Recept is voor 1 grote smoothie

 

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • handje bevroren frambozen
  • half glas melk

 

sinaasappel framboos smoothie

 

Bereiding

  1. Schil de sinaasappel en doe de partjes in de blender. Dit kan met ‘vliesje’ en al,
  2. Doe de bevroren frambozen er bij. Omdat frambozen ook bevroren vrij zacht zijn maak ik deze niet eerst zacht in de magnetron maar gebruik ik ze bevroren.
  3. Doe er een half glas melk bij en pureer met de blender of staafmixer. Klaar!

 

 

Wat is jouw favoriete smoothie combinatie?

 

 

Dit vind je misschien ook leuk..