Tafel dekken met Kerst

tafel dekken kerst

Wil jij dit jaar met Kerst de tafel extra mooi dekken voor het Kerst diner? Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ook hoef je niet een heel nieuw servies aan te schaffen, want dat doet natuurlijk niemand. Ik verzamelde de leukste en makkelijkste manieren om de tafel helemaal Kerst proof te krijgen!

 

Helemaal wit

tafel dekken kerst

Helemaal wit is persoonlijk mijn favoriet. Stijlvol en toch ‘makkelijk’ om te maken. De meeste mensen hebben witte borden, koop een goedkoop wit tafellaken en versier de tafel met witte accessoires. Die zijn makkelijk en budget vriendelijk te vinden bij bijvoorbeeld de Action of de HEMA.

 

Klassiek rood

tafel dekken kerst

Rood is toch wel een klassieke kerst kleur. Gecombineerd met wit en zilver krijg je zo een mooi winters gevoel. Zoek wat denneappelen in het bos (of koop ze bij de action) spuit deze wit en gebruik een rode loper.

 

Gekleurde kersttak

tafel dekken kerst

Geen zin om echt een thema aan te houden wat betreft het dekken van de kerst tafel? Leg dan een lange groene kerst-tak slinger in het midden van te tafel en versier deze met de kerstballen die je nog over hebt van het versieren van de boom!

 

Lampen bolletjes

tafel dekken kerst

De meeste mensen hebben deze leuke lampenbolletjes wel ergens in huis hangen. Leuk om de tafel mee te versieren. En kids-proof want de kinderen kunnen niet persongeluk een kaars omstoten en zo de tafel in de hens steken, scheelt weer een zorg ;).

 

Houten bord

tafel dekken kerst

Ben je nou heel creatief met hout, dan kan je zelf een boomstam in plakken zagen. Maar je kan ook even bij de Xenos of Action kijken of ze deze decoratie boomstammen nog verkopen. Staat namelijk heel leuk zo!

 

Zwart met wijn rood

tafel dekken kerst

Een hele stijlvolle combinatie die ik nog niet eerder tegen ben gekomen, is zwart gecombineerd met wit en wijnrood. Koop bijvoorbeeld een wit tafellaken en gebruik zwarte borden (als je die hebt) gecombineerd met wijnrode kaarsen. Erg stijlvol!

 

Versier jij de Kerst tafel tijdens het Kerst diner in een bepaalde stijl? Of heb je nog leuke tips? Laat het zeker even weten!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022