Getest: Tefal masterseal bakjes + WIN deze hele set!

tefal masterseal

Ik ben gek op bakjes. Bakjes?! hoor ik je denken? Ja plastic bakjes om restjes eten in te bewaren of om juist maaltijden in de ‘preppen’. Mijn voorraad kast ligt vol met handige bewaar bakjes. En ik gebruik ze dus ook echt allemaal. Dan maak ik bijvoorbeeld een grote pan soep en vries ik de helft in bakjes in zodat ik zo een gezonde maaltijd uit de vriezer kan toveren.

 

Ondanks dat ik al veel plastic bakjes heb, was ik toch heel benieuwd naar de nieuwe Tefal masterseal bakjes. Zijn ze echt zo handig & lekvrij? Ik heb het voor je getest en ik geef ook de hele set met bakjes en thermosbeker weg!


Tefal masterseal bakjes

Ik kreeg een mooi pakket met allemaal handige bakjes van Tefal met:

  • een salade bakje
  • een bakje speciaal voor yoghurt
  • een handig meal-prep bakje om verschillende dingen mee te kunnen nemen
  • een super de luxe thermos beker.

Masterseal bakjes van Tefal beloven lekvrij te zijn, kunnen in de vriezer, de magnetron én in de vaatwasser. Nou daar wordt je blij van toch? En ik heb de bakjes getest! Hieronder laat ik de bakjes met foto’s zien..

 

Mealprep bakje

tefal masterseal

Dit bewaar bakje van Tefal is super handig omdat het meerdere vakjes heeft om dingen in te bewaren. Maar je kan ook 1 of meerder bakjes eruit halen en het bakje zo passend maken voor wat je mee wil. Ik nam als lunch mee, 2 eieren, deze snelle rauwkost salade en een bakje duiven. Doordat het bakje dicht klikt aan vier kanten en er een elastieken band om heen zit kan je dit gewoon in je tas doen en weet je zeker dat het niet lekt en lekker vers blijft!

 

Yoghurt bakje

tefal masterseal

Ik nam yoghurt mee in dit bakje en in het handige kleine bakje die er aanvast zit nam ik wat noten, lijnzaad en kokosvlokken mee. En wat zo handig is aan dit bakje is dat het tussenstukje flexibel is en je het bakje met noten e.d. omhoog kan wippen en zo in je bakje yoghurt kan doen. En ik heb het getest, het bakje is zeker lekvrij!

 

Salade box

tefal masterseal

Neem jij, net als ik, graag een salade mee naar je werk? Dat kan heel makkelijk met deze saladebox. Je hebt het rondje bakje met daarboven op een laag met 3 vakken. 2 vakken voor bijvoorbeeld noten of iets anders dat je apart wil houden van de salade. En in het midden een mini bakje met deksel voor de dressing. Precies genoeg voor je salade. En ook weer de handige antilek deksel. En ook deze heb ik getest en is 100 % lekvrij!

 

Thermos beker

tefal masterseal

Deze handige grote thermos beker houd je drinken lekker lang warm, of juist koud als je een koud drankje mee wil nemen. De deksel heeft in het midden een druk knop. Deze druk je in en dan kan je gewoon uit de beker drinken zoals uit een gewone beker. Het drinken komt dan bij de rand vrij. En met 1 klik maak je deze beker weer dicht en weer lekvrij.

 

Waar gebruik ik de bakjes voor

Nou plastic bakjes die goed sluiten zijn altijd goed om bij de hand te hebben. Ik maak vaak bijvoorbeeld soep en vries dit in. Maar ook maak ik bijvoorbeeld op de dagen dat ik vrij ben vaak een maaltijd voor diezelfde dag + de dag erna. Want op de dagen dat ik werk ben ik pas 18.00 thuis en moeten er 2 kindjes voorzien worden van voedsel en vergeet mij zelf en mijn vriend niet! Daarom maak ik vaak een maaltijd die ik kan bewaren in de koelkast of vriezer.

Maar niet alleen warme maaltijden bewaar ik in bakjes. Zo koop ik vaak groente in grote aantallen wanneer het in de aanbieding is en snij de groente vast in stukjes en bewaar dit in bakjes in de koelkast. Wanneer ik of mijn dochtertje dan zin hebben in een gezonde snack, kan ik zo een gezond bakje te voor schijn toveren. Omdat je al het snijwerk in 1x doet scheelt dit veel tijd. Handig!

 

tefal masterseal

 

WIN deze hele set! (winactie gesloten)

Ben jij, net als ik, super enthousiast over deze bakjes en kan jij deze masterseal bakjes goed gebruiken? Perfecte manier om gezond te kunnen eten wanneer je onderweg bent. En ik heb het getest, ze zijn echt lekvrij! Wil jij deze hele tefal zet winnen met:

  • de salade box
  • het yoghurt bakje
  • het meal-prep bakje
  • en de super de luxe thermos beker

 

Wat moet je doen?

Het enige wat je hier voor hoeft te doen is mijn Facebook pagina een LiKE geven! That’s it!

De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gekregen!

 

Eindoordeel

Ik heb alle bakjes getest en de bakjes zijn zeker lekvrij, handig in gebruik, kunnen in de vaatwasser én in de magnetron. What’s not to like! Ik ben fan en gebruik deze bakjes dan ook erg vaak. Zoek jij nog goede lekvrije bakjes? Doe dan mee met de winactie en wie weet krijg jij de hele set thuisgestuurd!

 

Vergeet niet mee te doen met de winactie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop