The Brownie Bakery + WINACTIE (afgelopen)

Brownies versturen met de post? Dat kan met ‘The Brownie Bakery’! Toen ik via Facebook ‘The Brownie Bakery’ tegen kwam was ik meteen enthousiast. Heb je een vriend(in) die niet in de buurt woont, wil een jarige ‘niks hebben voor haar verjaardag’ of wil je iemand gewoon een leuke verassing opsturen? Stuur dan een Brownie met de post. Benieuwd of de brownies lekker smaken, nog wel vers zijn als ze aankomen? En of de verpakking wel echt een cadeautje is voor de ontvanger? Ik had de zware taak om de brownies voor te proeven en de service te testen.. 😉

 

the brownie bakery

 

The Brownie Bakery

De oprichter van The Brownie Bakery is Pascale. Pascale heeft lang gewerkt voor televisie programma’s. Zij is begonnen bij Veronica (een bekende tv zender voor alle mensen boven de 30, ben je jonger dan zegt dit je waarschijnlijk niks 😉 ). Daarna heeft zij nog veel meer televisie werk gedaan bij o.a. het RTL ontbijtnieuws. Tv werk vond zij erg leuk maar zij had al enige tijd het gevoel ‘wat wil ik nou’. Toen zij voor haar moeder een leuk cadeautje zocht om te verzenden via de post, eens iets anders dan bloemen of een kaart, kwam zij tot het idee om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Na veel bakken, proberen, proeven en oefenen kwam zij tot het perfecte Brownie recept. Daarna is zij bezig gegaan met de verpakking en de rest van haar idee perfectioneren. Slechts een paar maanden geleden is het bedrijf officieel online gegaan. Fantastisch nieuws is dat het bedrijf goed loopt en dat mensen erg enthousiast zijn over haar Brownies. En nadat ik ze heb mogen proeven kan ik dit enthousiasme zeker beamen!

Hoe werkt het

Bij The Brownie Bakery kan je kiezen welke verpakking je wil, Small, Medium of Large. Daarna kies je de smaak brownies die je wilt verzenden. Dit is het lastigste deel omdat er zoooveel lekkere smaken te krijgen zijn. Daarbij kan je een persoonlijke tekst invoeren die op het bijgeleverde kaartje geprint wordt. Zo heb je dus een origineel cadeautje voor een vriend of vriendin die jarig is, een oppepper kan gebruiken of gewoon zomaar!

 

the brownie bakery

 

Hoe is de smaak

Ik had de zware, zware taak om de brownie service te testen. Om deze taak extra zwaar te maken (grapje natuurlijk) mocht ik verschillende smaken proberen. Normaal geproken zit er in een Small verpakking 6 brownies van 1 smaak, maar ik mocht dus een paar smaken proberen. Ik kreeg de Cheesecake brownie, Caramel brownie en een Chocolade brownie. Ze waren allemaal echt ontzettend lekker! Mijn favoriete smaak is toch wel de Cheesecake brownie, oooh my wat waren die lekker zeg. Het pakketje past trouwens prima door de brievenbus en wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking. Bij mij thuis valt de post een behoorlijk stukje naar beneden maar de brownies waren op 1 scheurtje na, niet gebroken. Goede verpakking dus!

 

 

WINACTIE (is inmiddels verlopen)

Omdat ik zo enthousiast ben over het concept en over de smaak van deze heerlijke brownies mag ik een brownie kado weggeven! Het gaat om de ‘small’ verpakking waarin 6 brownies van 1 smaak in zitten. De smaak van de brownies mag je zelf kiezen! Kijk hier om te zien uitwelke verschillende smaken je kan kiezen. Dat gaat nog lastig worden om een keus te maken!

 

Hoe doe je mee?

 

Dat is alles! Het is wel handig als je een geldig email adres achter laat zodat ik contact met jou kan opnemen als je de winnaar bent! Kan je niet wachten om iemand blij te maken met deze brownies? Check dan www.thebrowniebakery.nl, en verstuur deze lekkere brownies!

 

 

De winactie is inmiddels verlopen! De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen.

 

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022