TikTok wrap met ei

TikTok wrap met ei

TikTok wrap? Ja een TikTok wrap! Nu denk je misschien, wat is dat nu weer.. Snap ik! Je kent misschien het platform TikTok wel. Het is zoiets als instagram maar dan met alleen maar filmpjes. Regelmatig gaan er recepten rond die op TikTok veel gemaakt worden. Zo ook deze wrap. Of eigenlijk moet ik zeggen, de manier waarop deze wrap klaar gemaakt wordt komt vanaf TikTok, de inhoud heb ik er zelf bij bedacht :D.

TikTok wrap recept

Waarom is dit type wrap recept nou zou speciaal op TikTok? Nou normaal gesproken rol je een wrap vaak op, zoals bijvoorbeeld bij burrito’s. Maar in dit geval maak je een kleine snee met een mes en klap je de wrap vervolgens dubbel. Geen idee wat ik bedoel? Hier kan je het TikTok wrap filmpje vinden op mijn instagram. Maar ik dacht ik schrijf het recept hier ook even uit. Want dit recept is echt een heerlijk vullende lunch!

TikTok wrap met ei

TikTok wrap met ei aanpassen

Deze TikTok wrap kan jij helemaal aanpassen naar wens. Zit er iets op wat je niet zo lekker vindt? Vervang dit dan door iets anders. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een wrap. Ik maakte deze wrap met ingrediënten die ik thuis nog had liggen en het werd zo’n lekkere combinatie dat ik dacht, dit moet ik delen! Maar zoals ik zei, pas het gerust aan met items die jij lekker vindt!

Deze TikTok wrap bevat 514 calorieën (per 2)

Dit recept is voor 2 wraps wat samen 1 portie is

Ingrediënten

  • 2 wraps (van 40 gr per stuk)
  • 2 eieren
  • 25 gr zuivelspread ‘knoflook & kruiden’ (albert heijn)
  • 15 gr geraspte 30+ jong belegen kaas
  • 6 cherrytomaatjes
  • 3 ml olijfolie

TikTok wrap met ei

Bereiding

  1. Verwarm de olie in een pan en roerbak de eieren hierin. Dit doe je door met een spatel regelmatig te roeren door de eieren, hierdoor krijg je ‘kleine stukjes’ ei.
  2. Leg de wrap voor je neer, en snijd nu vanaf onder tot het midden. Besmeer nu 1 kwart van de wrap met de helft van de roomkaas, verdeel de helft van de geraspte kaas over het volgende deel van de wrap. Snij de tomaatjes doormidden en verdeel over de 3e helft van de wrap. Als laatste verdeel je de helft van de eieren over de wrap. Bekijk het filmpje wat ik maakte hier, voor meer duidelijkheid.
  3. Klap de wrap nu dubbel tot je aan het einde bent gekomen en je nu een opgevouwen wrap hebt. Maak de 2e wrap precies zoals de eerste.
  4. Leg beide gevouwen wraps nu in een warm grill apparaat of tosti ijzer. De wraps zijn klaar wanneer de kaas is gesmolten en de wraps een mooi kleurtje hebben. Enjoy!

TikTok wrap met ei

—–

Ga jij deze makkelijke tiktok wrap met ei uitproberen? Laat het mij dan vooral even weten op instagram @easydailyfoodcom door mij te taggen!

Wil je meer makkelijke lunch recepten? Hier kan je alle lunchrecepten terug vinden.

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop