Top 10 recepten van 2015

top-10-recepten1-0

Het afgelopen jaar was mijn aller eerste blog jaar. Op 24 december 2014 kwam namelijk mijn aller eerste recept online. Hier kan je alles lezen over mijn ‘blog verjaardag’. Het leek mij leuk om daarom aan het eind van dit jaar een top 10 te maken van de meest bekeken recepten en artikelen. Daarom vandaag de top 10 recepten van 2015!

De top 10 recepten van het afgelopen jaar…

 

1.Gezonde cheesecake cupcakes

gezonde guilty pleasures

Met stip op nummer 1 staan deze cheesecake cupcakes. Dit recept voor is zo ontzettend vaak bekeken. Pas nu ik deze schattige cupcakes weer terug zie bedenk ik mij dat ik hier snel en nieuwe variatie op moet bedenken! Het recept kan je hier vinden.

 

2.Gezonde appeltaart koekjes

gezonde appeltaart koekjes

Havermout met appelmoes en stukjes appel, dat is zo’n beetje alles wat er in deze gezonde koekjes zit. Heb jij deze nog niet gemaakt? Zeker doen! Het recept kan je hier vinden.

 

3.Makkelijke kokoskoekjes

kokoskoekjes-5 - kopie

Ok dit is een van de makkelijkste receptjes ooit. Deze kokoskoekjes zijn echt ontzettend lekker en met slechts 2 ingrediënten te maken. Nog niet bekeken? Kijk dan snel even hier om te lezen hoe je deze maakt!

 

4.Gezondere pannenkoeken

gezonde pannenkoeken maken

Tot enige tijd geleden kocht ik pannenkoekenmix kant en klaar uit de supermarkt. Nu is hier natuurlijk niks mis mee maar pannenkoekenmix is echt ontzettend makkelijk te maken en super goedkoop. Deze variant is ook nog eens een stuk gezonder dan de ‘witte’ variant. Het recept lees je hier.

 

5.Sinterklaas fudge

makkelijke sinterklaas recepten

Niet gezond, wel ontzettend lekker is deze Sinterklaas fudge. Net als de fudge op nummer 6 is dit heel erg makkelijk te maken. Echt veel makkelijker dan je zou denken en blijft lang goed in de koelkast. Hier kan je het recept vinden.

 

6.Chocolade fudge maken

chocolade fudge maken

Net als de fudge hierboven is deze chocolade fudge duidelijk 1 van de favoriete recepten van 2015. Leuk om te zien dat zowel de gezonde snacks als de lekkere trek receptjes vaak bekeken worden. Het recept voor deze goddelijke fudge kan je hier vinden.

 

7.Mini appeltaartjes met 4 ingrediënten

mini appeltaartjes

Op nummer 7, deze mini appeltaartjes. Met bladerdeeg kan je alle kanten op. Je ken het standaard in je vriezer hebben en er ontzettend veel dingen mee maken zoals deze mini appeltaartjes. Recept kan je hier vinden.

 

8.Gezonde speculaas muffins

gezonde speculaas muffins

Speculaas hoort echt bij de koude dagen vind ik. Nu hebben we dit jaar zo goed als geen koude dagen gehad haha maar toch is dit recept vaak bekeken. Nou moet ik zeggen dat deze muffins een van de weinige dingen is die ik zelf keer op keer weer maak. Makkelijk voor mee naar je werk en helemaal niet slecht voor je. Je leest het recept hier.

 

9.Ovenschotel uit de pan

ovenschotel

Persoonlijk vind ik ovenschotels vaak heel lekker maar soms vind ik de tijd dat dit in de oven moet veel te lang. Daarom bedacht ik dit gerecht. Gewoon in de pan te maken maar met de smaak van een ovenschotel. O en als bonus; kids vinden dit erg lekker! Recept lees je hier.

 

10.Aardappel bakjes met creme fraiche

 

Erg leuk dat dit recept ook in de top 10 staat. Ik heb het namelijk als Kerst recept online gezet en in deze korte periode is dit toch een van de best bekeken recepten van het jaar. Leuk! Het recept voor deze leuke aardappelbakjes kan je hier vinden.

Bij het zien van deze top 10 is het duidelijk waar jullie het meest naar kijken, de gezonde snacks & de zoete snacks! Dat is denk ik ook niet zo vreemd aangezien gezond snacks niet altijd makkelijk te vinden zijn en zoete snacks gewoon heel lekker zijn. Stiekem vind ik het bedenken en maken van deze gezonde tussendoortjes het leukst om te maken. Ik wil iedereen bedanken voor het bezoeken van EASY DAILY FOOD in 2015!

Op naar een volgend blog jaar vol nieuwe gezonde, snelle & makkelijke recepten!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022