Trio van OREO

trio van oreo

Ik denk dat wanneer je voor de eerste keer een oreo koekje hebt geproefd je voor de rest van je leven verslaafd bent. Ik heb daarom een heerlijk nagerecht bedacht wat elke oreo lover als muziek in de oren zal klinken, namelijk een Trio van OREO!

Om het makkelijk te maken kan je de oreo fudge en de oreo cheesecake een dag (of 2 dagen) van te voren maken. De derde oreo variant heb je binnen 5 minuten op tafel. Daarom is dit het ideale nagerecht om te maken tijdens een diner.

 

Recepten zijn genoeg voor 6 personen, je maakt van elke variant 1 kleine porties en zet deze naast elkaar op een mooi bordje zodat je 3 verschillende Oreo toetjes hebt..

 

1. Oreo fudge

chocolade fudge maken

Fudge is iets wat ik ontzettend lekker vind. Het klinkt misschien moeilijk maar dat is het zeker niet. Klik hier om te lezen hoe je het moet maken. Maak deze fudge een dag voor je diner zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Maak alleen de oreo variant in het recept, dit is meer dan genoeg! (De andere chocolade, pinda variant in het recept maak je de week erna gewoon..)

2. Oreo cheesecake

trio van oreo

Cheesecake en oreo is een match made in heaven. Ontzettend makkelijk te maken en daarom ideaal om dit tegelijk met de oreo fudge, een dag van te voren te maken. Maak deze cheesecake in een kleine springvorm en snij 6 kleine puntjes (staat zo lekker chique, 🙂 ).

 

3. Oreo vanille ijs

trio van oreo
Snij 6 Oreo koekjes in kleine stukjes. Maak met een ijslepel 6 mooie bollen vanille ijs en leg op het bord naast de cheesecake en fudge. Strooi over en omhet bolletje ijs een eetlepel oreo kruimels, klaar!

 

 

 Dit nagerecht is goed voor te bereiden en daarom stress vrij om te maken. Dus ben je gek op oreo’s (en je gasten ook)? Dan is  deze trio van OREO het perfecte nagerecht voor jou!

 

 

Ben jij ook zo gek op OREO’s?

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022