Tropische mango milkshake!

recepten met mango

Vroeger was ik al dol op milkshakes maar dan alleen die van de McDonalds, omdat deze echt naar ijs smaakten. Toen ik deze tropische mango milkshake maakte heb ik er extra veel ijs in gedaan en ja, ik kan niet anders zeggen dan dat dit echt on-ge-lo-fe-lijk lekker is. Groot nadeel is dat je alle ingrediënten standaard in huis kan hebben aangezien het grotendeels uit de vriezer komt. Mijn advies; zorg dat je dit NIET standaard in huis hebt. Want dan ga jij dit elke avond maken 🙂

 

mango milkshake

 

Recept is voor 1 (hele) grote milkshake of 2 kleine

Ingrediënten

  • 100ml melk
  • 100 ml kokosmelk (uit blik)
  • 100 gram bevroren mango blokjes (is een half pakje van bv AH merk)
  • 2 flinke bollen vanille ijs

Bereiding

  1. Ontdooi de mango stukjes kort in de magnetron. Als je dit niet doet mengt dit minder goed met de andere ingrediënten (tenzij je een hele sterke blender hebt).
  2. Doe de rest van de ingrediënten bij de mango in de blender of in een geschikte beker voor de staafmixer, blenden en klaar.

Thats’s it! Zo makkelijk is deze heerlijke milkshake..

 

mango milkshake

 

Maak jij thuis wel eens een mango milkshake?

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022