Uit eten tijdens het afvallen

uit eten tijdens het afvallen

Uit eten tijdens het afvallen, kan dat? Iedereen eet wel eens buiten de deur. Maar je hoort dat stemmetje in je hoofd al zeggen: “Ik heb zo hard gewerkt om af te vallen, ik wil het niet verpesten.” “Ik zal me schuldig voelen, want ik ben zo goed bezig.” “Ik weet niet hoe ik gezonde keuzes kan maken tijdens het uit eten gaan dus dan ga ik maar niet.” No worries, ik ga je helpen!

uit eten tijdens het afvallen

 

Wat is gezond als je uit eten gaat?

Wat is gezond als je uit eten gaat? Het is heel normaal dat je er over nadenkt, maar je kunt nog steeds uit eten gaan en afvallen en werken aan je gezondheidsdoelen. Maar je denkt nu vast; HOE dan? Bedenk dat er slimme keuzes zijn die je kunt maken. Je hoeft jezelf niet te beperken of streng te zijn, maar wees bewust van je keuzes en geniet van een balans maaltijd buiten de deur.

Het is belangrijk om van je maaltijden te genieten en je niet schuldig te voelen. Denk echter niet dat je overdag minder moet eten omdat je ‘s avonds uit eten gaat. Het is ook niet nodig om de dag na het uit eten minder te eten. Ga jij binnenkort uit eten maar ben je net zo lekker bezig en denk je ‘uhm hoe ga ik dit doen’? Dan heb ik wat handige tips voor je!

 

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dat je op dieet gaat en gewoon lekkere dingen kan blijven eten? Zelf ben ik 13 kilo afgevallen zonder op dieet te gaan. Het is namelijk echt veel simpeler dan je denkt. Gewoon genieten van een koekje, uit eten gaan en lekkere maaltijden? Bekijk dan mijn ebook ‘Afvallen zonder dieet’ voor alle info! En lees snel verder voor mijn uit eten tips!Afvallen zonder dieet

 

Gezond uit eten tips voor jou

Als je niet vaak uit eten gaat, kun je gewoon genieten van waar je zin in hebt, zonder je zorgen te maken over dat je aankomt. Voor degenen die regelmatig uit eten gaan, kunnen tips je helpen bewuste keuzes te maken en rekening te houden met je doelen.

Misschien onnodig om te zeggen maar ik zeg het toch.. Van mij hoef je niks he! Wil jij eten waar je zin in hebt? Geen probleem, helemaal goed. Wil je wel wat tips? Dan zijn dit handige dingen om op te letten.

uit eten tijdens het afvallen

 

Mijn tips:

  • Neem water of cola zero in plaats van gewoon frisdrank
  • Sla het stokbrood met kruidenboter vooraf over. Dit bevat enorm veel calorieën
  • Zin in alcohol? Neem lekker een wijntje maar houd het bij 1 (of misschien 2)
  • Laat de mayonaise staan. Is ook een enorme caloriebom!
  • Kies 2 voorgerechten ipv een hoofdgerecht
  • Kies óf een voorgerecht, óf een nagerecht
  • eet voldoende groente
  • drink water tijdens de maaltijd
  • Worden er 3 gangen gegeten? Dan kan je er voor kiezen om geen toetje te nemen en bijvoorbeeld kiezen voor koffie of thee.

De keuze is aan jou

Nogmaals; doe vooral wat je zelf wil! Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen keuzes. Dit zijn slechts een paar tips!

Ga met vertrouwen en genot uit eten, wetende dat je ook tijdens het afvallen kunt blijven genieten van een heerlijke maaltijd buiten de deur. Onthoud dat je jezelf niet hoeft te beperken, maar bewuste keuzes kunt maken. Of je nu de tips opvolgt of gewoon van de avond geniet, de keuze is aan jou. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen gezonde levensstijl en dat is enorm powerful. Bon Appetit en keep going strong!

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop