UZUMA DETOX KUUR I Dag 2

Kom je voor het eerst op mijn blog en val je ‘er midden in’? Hier kan je lezen waarom ik gestart ben met de Uzuma detox kuur en hoe de eerste dag is gegaan. Ik moet zeggen dat het zwaarder was dan ik had verwacht. Benieuwd hoe dag 2 is gegaan? Lees dan even verder!

 

DETOX kuur dag 2

Vanochtend voor het ontbijt dronk ik 2 grote glazen water en om 8.00 het eerste sapje. Het smaakje ‘aura’ waar ik mee begon is toch wel een van mijn favoriete drankjes, samen met de smaak ‘zen’. Vol goede moed begon ik deze dag omdat ik nu beter wist wat ik kon verwachten. Om 9.00 kreeg ik echter al enorme hoofdpijn. Vervelend! Lichamelijk heb ik verder weinig klachten gelukkig. Ik had verwacht dat ik veel buikpijn zou hebben maar ik heb tot nu toe nergens last van. Om 10.00 het tweede sapje en weer een flink glas water.

uzuma detox kuur
Een schema om te zien wanneer je welk flesje op mag drinken.

Wat ik vooral moeilijk vind is dat je ‘iets niet mag’. Omdat ik niet mag eten tijdens deze kuur denk ik aan alle recepten die ik nog wil maken en wat ik na mijn kuur als eerste ga eten haha. Belachelijk eigenlijk want het is maar 3 dagen natuurlijk. Maar omdat ik er zoveel mee bezig bent voelt het alsof ik al veel langer bezig ben. Terwijl dit pas de tweede dag is.

Vooral ‘s ochtends was het honger gevoel een stuk minder aanwezig dan gister. Gister had ik echt de hele dag honger. Vandaag lijkt dit al iets minder. Wel heb ik het de hele dag koud. Niet ‘ziek-rillerig’ koud maar gewoon koud. Snap je? 🙂 Dit is niks voor mij want ik heb het altijd bloed-heet. Het liefst zit ik de hele dag in een t-shirt met 18 graden, maar aangezien dat sneu is voor mijn dochtertje gaat de kachel natuurlijk hoger. Maar sinds gistermiddag heb ik het echt koud. Extra vest aan dus!

De hele middag dronk ik mijn sapjes en 2 liter water. Daarnaast dronk ik een paar glazen warme thee omdat ik het steenkoud had. Ik had geen groene thee in huis (dit mag je er ook bij drinken) dus ik heb hele slappe ‘gewone’ thee gehad.

Tijdens het avondeten vond ik het wel weer heel lastig. Ik kookte aardappelschijfjes en broccoli voor mijn vriend en onze dochter. Nu moet ik zeggen dat ik gek ben op broccoli, dus ik vind het moeilijk om hier niet een beetje van te nemen. In mijn gedachten dacht ik steeds ‘maar broccoli is gezond hoor, dus dat kan je best nemen’ haha. Maar ik was sterk en heb vandaag niks gegeten! WOOHOO I CAN DO THIS!

 

Hoe voel ik mij

Gek genoeg voel ik mij zowel moe als ‘scherp’. Ik voel me een beetje slapjes door het gebrek aan eten maar ik voel mij wel productiever. Ik heb niet veel ondernomen en ben vooral thuis geweest. Wel heb ik ook vandaag een stuk gefietst en gelopen om toch een beetje te bewegen. Tijdens actievere periodes merk je wel dat je een beetje licht in je hoofd bent. Dus ik zou je niet aanraden erg actief te zijn.   Wel ben ik minder moe dan gister. Kennelijk wen je snel aan het ‘niet eten’. Ook vandaan ging ik redelijk vroeg op bed omdat ik merk dat ik best moe was en fit wou zijn voor mijn laatste dagje DETOX!

 

Op naar de laatste dag van de DETOX kuur!

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022