Valentijnscadeaus voor een foodie

valentijnscadeaus-lets-cook

Mijn vriend en ik zijn inmiddels alweer 9 jaar bij elkaar. Zo langzamerhand weten wij niet meer wat voor cadeau wij aan elkaar moeten vragen voor een verjaardag. Zo ook met Valentijnsdag. Natuuuurlijk hoef je niks voor elkaar te kopen maar ik vind het toch altijd leuk om een beetje extra aandacht aan elkaar te besteden om speciale momenten. Is dit voor jou herkenbaar? Geen idee wat voor Valentijns cadeau je voor elkaar moet kopen? Dan heb ik nu de oplossing voor je, Radbag!

 

Radbag is een website met allemaal dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had en wilde hebben. Allemaal leuke gadgets in veel verschillende categoriën. Aangezien ik over eten schrijf leek het mij leuk om de allerleukste Valentijns cadeaus in de food/keuken categorie aan je te laten zien. O en ik weet zeker dat zodra je op deze website gaat kijken, je allemaal leuke gadgets en cadeaus ziet die je graag wilt hebben!

 

Wat ik heb uitgezocht

valentijnscadeaus

Voor mijn vriend heb ik deze snijplank uitgezocht. Jaren geleden hebben wij deze hele ‘Breaking Bad’ serie zo’n beetje achter elkaar gekeken. Zo leuk. Daarbij vond ik dit cadeau wel erg toepasselijk aangezien ons tweede kindje in april komt en hij dan waarschijnlijk voor het eerst in tijden weer eens moet koken! Extra leuk om de ingrediënten dan te snijden op deze toffe snijplank.

 

valentijnscadeaus

Een broodbakje is nou niet bepaald een romantisch cadeau, maar wij zijn zowieso niet echt van de romantische dingen. Daarom vond ik dit retro broodbakje erg leuk als Valentijnsdag cadeau. Kan hij z’n broodjes mooi elke dag meenemen naar zijn werk. Lekker praktisch, zo ben ik ;).

 

Valentijnsdag cadeau tips voor hem

Vind jij het moeilijk om een leuk valentijnscadeau te bedenken voor je vriend of man? Ik heb 3 leuke suggesties voor je opgezocht!

valentijnscadeau-hem

Is je vriend gek op klussen en op chocolade? Dan is dit wel een heel leuk en origineel cadeau. Hier kan je dit chocolade gereedschap vinden. Of misschien is jouw vriend gek op barbequeen in de zomer? Dan is deze bierhouder een leuk idee. Staat stoer en zo heeft hij de komende zomer zijn handen vrij om lekker eten op de BBQ klaar te maken ;). Nog een leuk cadeau is dit pakket om zelf bier te maken! Origineel en leuk om een echte bier liefhebber cadeau te doen.

 

Valentijnsdag cadeau tips voor haar

Een leuk cadeau voor je vriendin bedenken is natuurlijk net zo lastig. Ik moet zeggen dat er zoveel leuke items online staan dat ik het lastig vond om te kiezen maar ik heb 3 hele leuke valentijnscadeaus opgezocht!

valentijnscadeau-voor-haar

Is jouw vriendin een liefhebber van een wijntje? Dan is deze wijnfles & wijnglas in een iets voor haar. Natuurlijk bedoeld met een grote knipoog! Zelf ben ik gek op leuke hebbedingetjes voor in de keuken. Is jouw vriendin gek op bakken? Dan is deze eenhoorn strooier echt een heel leuk cadeau. Iets wat ik zelf heel leuk zou vinden om te krijgen is deze super originele soeplepel!

 

 

Ik hoop dat ik je zo genoeg inspiratie heb gegeven voor leuke valentijnscadeaus!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop