Valentijnsdag pannenkoekjes

valentijnsdag pannenkoekjes

Gister deelde ik al een ontbijtje speciaal voor health lovers. Maar toen ik bij de Action een setje goedkope uitstekertjes zag met hierin ook een hartje, besloot ik om nog één idee/recept met je te delen. Namelijk mini hartvormige Valentijnsdag pannenkoekjes!

 

valentijnsdag pannenkoekjes

 

 

Dit recept is voor een flink bord vol Valentijnsdag pannenkoekjes I Nodig: Hartvormige uitsteker

 

Ingrediënten

 

Bereiding

  1. Maak de gezondere pannekoeken volgens het recept. Gebruik de helft van de ingrediënten, anders heb je veel te veel pannenkoeken.
  2. Leg een pannekoek op een groot bord en steek zoveel mogelijk hartjes uit de pannenkoek. Herhaal dit bij de overige pannenkoeken.
  3. Smeer een beetje rode jam op de hartjes en eventueel een beetje poedersuiker. Klaar is je makkelijke romantische ontbijtje!
valentijnsdag pannenkoekjes
Je kan de pannenkoeken eventueel ook een dag van te voren maken, en de hartjes de volgende dag uitsteken en op een mooi bordje leggen!

 

Ga jij iets speciaals doen voor Valentijnsdag?

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022