Heb je een vraag of kom je er niet uit? Hieronder heb ik veel gestelde vragen weergegeven en beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Op deze pagina kan je alle contact mogelijkheden vinden.

 

1. Hoe kan ik mijn betaling voldoen?

Zodra je een bestelling doet en afrond in je winkelmandje heb je de mogelijkheid om je betaling via iDeal af te ronden. Ook is er de optie om te kiezen voor ‘directe bankoverschrijving’. Wanneer de bestelling is gedaan krijg jij van mij een email dat je bestelling is binnen gekomen. Daarbij krijg jij een email met het rekeningnummer waarnaar jij het orderbedrag kan overmaken. Dit doe je altijd onder vermelding van je ordernummer (die ook te zien is in dezelfde email)

2. Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Heb jij iets leuks uitgezocht in mijn shop en kan jij niet wachten tot je bestelling binnenkomt? Ik zorg er voor dat jouw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden wordt. Ik verstuur al mijn pakketten via brievenbuspost met track & trace nummer via PostNL.

 

3. Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €3,95, dit is het standaard tarief voor verzending van brievenbus pakketen met een track & trace nummer. Voor het verwerken van jouw bestelling reken ik uiteraard geen geld. Ik ben namelijk super blij met jou als klant!

 

4. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verstuurd wordt?

Ik probeer jouw bestelling zo snel mogelijk klaar te maken. Dit betekend dat jouw bestelling binnen 1 a 2 dagen verzonden wordt met Post NL.

 

5. Hoe kan ik het product retourneren?

Wil jij je bestelling retourneren of ruilen? Ontzettend jammer dat het product niet naar wens is, maar dat kan natuurlijk gebeuren! De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Neem hierover contact met mij op en ik stuur jou het adres op waar jij de producten kan toezenden. Bewaar goed je track & trace nummer voor de verzending zodat jij zeker weet dat het pakketje weer bij mij is aangekomen. Wanneer ik de retourzending in goede orde heb ontvangen en de producten zijn niet gebruikt en in originele staat, dan maak ik het bedrag voor de geretourneerde producten over naar jouw rekeningnummer (dit is exclusief de al betaalde verzendkosten).

 

6. Ik wil een product ruilen?

Natuurlijk kan jij een product ruilen. De beste manier om dit te doen is om het product retour te sturen en hierna een nieuwe bestelling te doen. De kosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen kosten. De kosten voor een nieuwe bestelling worden hierna verwerkt als een gewone bestelling (waarbij de verzendkosten bij de order betaald worden).

 

 

Dit zijn de meest gestelde vragen. Ik hoop dat jouw vraag hier tussen staat. Is dit niet het geval? Neem dan zeker even contact met mij op! Dat kan via email (marijkegermeraad(at)hotmail.com) of via Facebook of Twitter!