Weekmenu #18

weekmenu

Ik begin maar vast met vertellen dat dit weekmenu niet een van de allerbeste weekmenu’s ooit was. Ik was de hele week eigenlijk wat ziek, zwak & misselijk. Je kent het wel, hoesten, snotterig en gewoon nergens zin in. Ik had van alles in huis gehaald voor lekkere maaltijden maar uiteindelijk werd het elke dag iets anders dan ik had bedacht. Daarbij kocht ik een grote zak paprika’s (buitenbeentjes van de AH) die na 1 dag in huis allemaal verrot waren. Daar kan ik altijd zo van balen, zonde toch! Maar het is toch gelukt om elke avond eten op tafel te zetten dus dit is het weekmenu van de afgelopen week!

 

Maandag

weekmenu

We beginnen de week nog aardig goed (lees: niet ziek zwak & misselijk) en eten krieltjes met kruiden en flink wat broccoli. Mijn vriend en dochter eten er een kipburger bij.

 

Dinsdag

weekmenu

Vandaag mijn favoriete snelle maaltijd, namelijk quinoa met groente en avocado. Simpel maar lekker en gezond!

 

Woensdag

weekmenu

De hele dag voelde ik mij niet fit. De boodschappen moesten nog gedaan worden maar omdat ik mij echt niet lekker voelde belde ik mijn vriend of hij eten mee wilde nemen uit zijn werk. Het werden patatjes van de mac!

 

Donderdag

weekmenu

Ik kookte voor mijn dochter en vriend Hollandse kost, bloemkool met aardappelen maar ik had hier zelf absoluut geen zin in. Er lag nog wat witlof in de koelkast en ik maakte hier een simpele salade van door er een appel doorheen te doen en er een simpele dressing bij te maken.

 

Vrijdag

weekmenu

Vandaag was ik even bij de HEMA en ik zag in de koeling een ovenschaal met aardappeltjes liggen en een zak sperzieboontjes. Ik nam beide mee zodat ik niet meer naar de supermarkt hoefde. De aardappeltjes waren echt zo ontzettend lekker. Genoeg voor 2/3 personen en maar €1,75. Aanrader!

 

Zaterdag

weekmenu-18.6

Eind van de middag gingen wij even naar Groningen opzoek naar een leuke stoel voor in de woonkamer. Helaas niks gevonden maar omdat wij laat thuis waren, en geen zin hadden in snacken, maakte ik deze snelle thaise kokossoep. Echt een favoriet recept hier in huis wat je regelmatig terug ziet komen in mijn weekmenu’s!

 

Zondag

weekmenu

Op zondag eten wij altijd iets van een soepje. Zo ook deze week, stokbroodje met kaas, komkommer en tomaatjes. Erbij een home-made soepje van zoete aardappel & tomaat.

 

 

Dit was alweer het 18e weekmenu!

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop