Weekmenu #20

weekmenu

Soms heb ik van die weken dat ik geen idee heb wat ik nu weer op het menu moet zetten. Komt vast bekend voor toch? Ik maak namelijk op zondag of maandag altijd een soort planning van wat wij gaan eten en haal dan op maandag de meeste boodschappen. Deze week had ik gelukkig niet zoveel moeite om het weekmenu rond te krijgen. Benieuwd wat wij deze week hebben gegeten?

 

Maandag

weekmenu

Ik begin de week met een nieuw recept, een ovenschotel. En echt waar, dit moet wel de makkelijkste ovenschotel ooit zijn. Het recept komt natuurlijk binnenkort online. Ik kan alvast vertellen dat je er alleen een zakje voorgesneden groente, aardappelschijfjes en een sausje voor nodig hebt. O en een beetje kaas natuurlijk. Klinkt makkelijk toch?

 

Dinsdag

weekmenu

Vorige week maakte ik stamppot boerenkool en ik heb toen de helft hiervan in de vriezer gedaan. Omdat mijn vriend vandaag heuuuul laat thuis zou komen van zijn werk nam hij een bakje boerenkool mee naar het werk zodat hij daar kon eten. De rest aten mijn dochter en ik thuis. Stamppot is opgebakken eigenlijk nog lekkerder dan wanneer je het net gemaakt hebt. Gek eigenlijk.

 

Woensdag

weekmenu

Gezond, snel en makkelijk. Dat is deze snelle quinoa maaltijd zeker. De foto is alleen niet zo mooi, dat komt omdat ik halverwege het eten bedacht dat ik nog een foto moest maken.  Lekker en super simpel.

 

Donderdag

weekmenu

Een van de weinige ‘pakjes/zakjes’ die ik kant en klaar koop zijn de wok sauzen van Conimex. Die vind ik echt ontzettend lekker. Vandaag noodles met een vega burger, kroepoek en een sausje van Conimex.

 

Vrijdag

weekmenu

Wij hebben geen frituur en ik als ik geen zin heb om patat af te halen dan maak ik het in de oven klaar. Dit keer probeerde ik de oven patat van Avico ‘super crunch’. Nou ze waren inderdaad echt super crunchy! Aanrader dus!

 

Zaterdag

weekmenu

Het was al een tijdje geleden dat wij deze Mexicaanse ovenschotel hadden gegeten. Dus vandaag lekker weekend eten met deze nacho ovenschotel. Ik maak altijd extra veel zodat ik dit kan invriezen. Dan hoef ik de volgende keer alleen de nacho’s en kaas toe te voegen en verder niet te koken. Doordat het al behoorlijk donker was toen ik de foto maakte is deze mislukt, ik heb daarom de foto van het recept gebruikt..

 

Zondag

Op zondag heb ik vaak weinig zin in een echte warme maaltijd. Eind van de middag gingen wij naar de verjaardag van mijn schoonzusje en zaten daardoor al aardig vol. Wij aten daarom gewoon een broodje als avond eten. Helaas vergeten om op de foto te zetten maar het was dan ook niks speciaals ;)..

 

 

Dit was alweer weekmenu nummer 20!

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop