Weekmenu #30 – Kraamweek!

weekmenu

Het is de laatste tijd een stuk rustiger op EASY DAILY FOOD want begin april ben ik bevallen van een zoon! Hij is kerngezond en wij hebben het de hele dag smoor druk, maar waarmee? Geen idee haha. De tijd vliegt! Tijdens de kraamweek lag ik de eerste dagen in het ziekenhuis ivm een keizersnee. De dagen erna heb ik het avond eten op de foto gezet voor een nieuw weekmenu.

Dit weekmenu bevat absoluut geen culinaire hoogstandjes want het moest vooral snel en makkelijk. Daarbij heeft mijn vriend bijna alle maaltijden gemaakt en dit was ook voor hem even wennen, want ik ben altijd de gene die kookt. Maar zoek je hele, hele heeeele makkelijke maaltijden? Dit weekmenu staat er vol mee 😉

 

Maandag

weekmenu

Simpele pasta met home-made saus die ik klaar had liggen in de vriezer. Daarbij boontjes en doperwten uit de vriezer. Cherrytomaatjes, pijnboompitten en paprika erbij en klaar is deze simpele pasta.

 

Dinsdag

weekmenu

Kan niet mislukken deze maaltijd haha. Kant en klare maaltijd salade van de AH. Dit is de geitenkaas variant met appel, zongedroogde tomaatjes, pasta, noten en een lekkere dressing. Erbij aardappelpartjes van Aviko (mijn favoriete).

 

Woensdag

weekmenu

Ja, alweeeer aardappeljes. Dit keer in de vorm van een soort ovenschotel maar dan zonder oven. Snap je het nog? Het recept kan je hier vinden.

 

Donderdag

weekmenu

Wij waren super creatief deze week, en eten alwéér aardappel partjes. Dit keer met broccoli en de vega mozzarella/tomaat burger van Valess.

 

Vrijdag

weekmenu

Mijn favoriete wokgroente is een voorgesneden zak van de Jumbo. Hier zitten o.a. soja bonen in en de groente is lekker grof gesneden. Even kort wokken, noodles koken en een sausje erdoor. Super snel klaar en heel lekker. De woksaus maakte ik door ketjap te mengen met een beetje chili saus en honing.

 

Zaterdag

Vandaag aten wij een bonenmengsel uit de vriezer. In een wrap gerold met een beetje geraspte kaas, lekker uit de oven. Recept lijkt op deze budget burrito’s! Helaas vergeten een foto te maken.

 

Zondag

weekmenu

Moe, druk en weinig tijd voor boodschappen. Daarbij kon ik echt geen maaltijd meer verzinnen voor vanavond dus aten wij pannenkoeken. Let op, kant & klare pannenkoeken haha. Ik moet zeggen dat ik ze helemaal niet zo vies vond als ik had verwacht. Wij hadden de meergranen pannenkoeken van AH huismerk. Dus mocht je een keer héél veel haast hebben, ze zijn best te eten ;).

 

 

Dit weekmenu was voor deze week prima te doen. Veel aardappeltjes en andere super snelle maaltijden. Als het allemaal wat rustiger is ga ik weer lekker aan de slag met nieuwe recepten en zullen de weekmenu’s ook een stuk lekkerder zijn dan die van de laatste tijd :D.

 

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022