Weekmenu #31 – Nieuwe recepten!

weekmenu-31.0

Eindelijk, eeeeeindelijk eens iets anders op tafel deze week dan wat wij de afgelopen maand hebben gegeten. Deze afgelopen maand was druk omdat onze kleine man geboren is en ja een klein babytje in huis zorgt voor weinig tijd voor andere dingen. Wij aten daarom weer de standaard snelle recepten die wij ook aten in de laatste maand dat ik zwanger was. Toen was ik namelijk te moe om uitgebreid te koken of nieuwe recepten uit te proberen.

Deze week eindelijk weer eens ander eten op tafel met een paar nieuwe recepten die ik binnenkort zeker nog een keer ga maken. Dan zet ik deze meteen even mooi op de foto en typ ik het recept even uit zodat jij ook weer wat nieuws op tafel kan zetten! Ook probeerde ik een lekker recept van een andere foodblogger uit, en die viel zeker in de smaak!

 

Maandag

weekmenu

Wij beginnen de week met deze lekkere groente lasagne van Beaufood.nl Geen lasagne bladeren maar alleen groente zoals zoete aardappel en aubergine met een heerlijke tomatensaus. Super lekker. Het recept kan je op hier op haar site terug vinden.

 

Dinsdag

weekmenu

Vandaag een lekkere simpel wokschotel met Japanse wokgroente, noodles, kroepoek en een eitje. Een sausje maakte ik van een beetje ketjap, sweet chili saus en honing. Klein beetje maïzena erdoor om het in te dikken en klaar!

 

Woensdag

weekmenu

In dit ‘oude’ recept van mij had ik al tijden zin. Vega gehakt met een lekkere tomatensaus als pizza afgebakken op naanbrood. Wij aten er een salade bij van rucola, tomaat, komkommer en avocado. Super lekker.  Het recept kan je hier vinden! En eet je nou niet vegetarisch? Dan vervang je het vega gehakt gewoon door normaal gehakt.

 

Donderdag

weekmenu

Een nieuw recept vandaag! Krokant gebakken wrap met een crispy vega snitzel. Echt de smaak van ‘afhaal eten’ maar dan veel lekkerder en gezonder. Recept komt binnenkort online!

 

Vrijdag

weekmenu

Simpel en snel, aardappelschijfjes en deze zoete punt paprika uit de oven met geitenkaas. Makkelijk om te maken en super lekker!

 

Zaterdag

weekmenu

Vandaag weer wraps, dit keer ook een nieuw recept idee, namelijk Griekse wraps! Ik maakte er deze home-made Tzatziki mee (heb wel even gegoogeld hoe je het schrijft haha). Lekker en super simpel om te maken. Ook dit recept komt zo snel mogelijk online. Het is namelijk binnen no-time klaar en erg lekker en vol groente.

 

Zondag

weekmenu

In het weekend doen wij altijd lekker makkelijk. Dit keer mijn favoriete oven patat van de Lidl met een beetje Cajun kruiden eroverheen. Deze patat is trouwens super goedkoop. Een kilo voor 1 euro volgens mij. Lekker knapperig en snel klaar. Perfect voor op een luie zondag 🙂

 

Wat heb jij voor de komende week op jouw weekmenu staan? Ik ben benieuwd!

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022