Weekmenu #33

weekmenu-33.0

Deze week weer een lekker ‘eet-weekje’ gehad. Ik probeerde twee nieuwe recepten, ging lekker uiteten en was elke dag lekker snel klaar met koken. Daar houd ik van! Nog geen idee wat jij deze week op tafel gaat zetten? Dit weekmenu staat weer vol snelle vega gerechten!

 

Maandag

weekmenu

Vandaag was het ontzettend warm en daarom aten wij deze simpele pasta salade. Al vergat ik de helft van de ingrediënten toe te voegen. Toch erg lekker!

 

Dinsdag

weekmenu

Vandaag had ik precies rond etenstijd een afspraak. Onze dochter at daarom bij opa en oma. Zelf at ik deze crackers met hüttenkäse, peper, zout en paprika poeder. Toen wij terug kwamen aten we nog een restje pasta salade van gister.

 

Woensdag

weekmenu

Mijn favo aardappelpartjes van Aviko, komkommer en paprika en boontjes gewokt met een beetje knoflook en pesto. Super simpel maar erg lekker.

 

Donderdag

weekmenu

Vandaag probeerde ik een nieuw recept uit. Namelijk een snelle groentestoof schotel. Klinkt eigenlijk best wel ‘winters’ maar is zo makkelijk om te maken. Het recept is goed gelukt dus ik zal het binnenkort nog een keer maken en dan mooi op de foto zetten. Want echt fotogeniek is deze groentestoof jammer genoeg niet haha.

 

Vrijdag

weekmenu

Alweer een nieuw recept geprobeerd. Deze couscous salade met munt, zoete aardappel en feta. Meteen even foto’s gemaakt dus dit recept komt volgende week online!

 

Zaterdag

weekmenu

Het was echt super lang geleden dat ik uiteten ben geweest. Ik kan meestal niks lekkers op de kaart vinden aangezien ik geen vlees en vis eet. We gingen naar restaurant ‘Binnen’ in Drachten en er stond een bijzonder vega gerecht op de kaart. Een bloemkool quiche. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten maar het was ontzettend lekker en zag er prachtig uit! Zo leuk om in een restaurant een vega gerecht te eten wat je thuis niet snel maakt. Top!

 

Zondag

weekmenu

Eerste Pinksterdag vandaag! Al zeg ik vaak Pasen haha, slecht heh, ik vergis mij hier altijd in. Maar goed, met pinksteren hebben wij niks bijzonders gedaan. Lekker een gewoon zondagje dus. Wij aten deze vega naan pizza. Ik ben alleen vergeten om een foto te maken dus ik heb de foto toegevoegd van het recept!

 

 

 

Dit was ons weekmenu van de afgelopen week. Fijne 2e pinksterdag vandaag!

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop