Weekmenu #34

weekmenu

Wat een lekkere zomerse dagen begin vorige week. Helemaal goed, aangezien wij bijna de hele week op vakantie waren in eigen land. Lekker tropisch weer t/m donderdag! Wij hadden 5 nachten geboekt in een center parcs, lekker handig met 2 kleine kids. En dat beviel ontzettend goed. De afgelopen 2 jaren zijn wij naar Frankrijk geweest, waar we beide keren ongelofelijk veel regen hebben gehad. Extra leuk dat wij het dit keer zo getroffen hebben, en dat in Nederland!

 

Natuurlijk aten wij op vakantie ook lekker makkelijk. Twee dagen achter elkaar dezelfde pasta salade. Want de 2e dag is ‘ie eigenlijk nóg veel lekkerder. Geen idee wat je klaar moet maken deze week? Dit was mijn vega weekmenu van de afgelopen week!

 

 

Maandag

Wij beginnen de week met mijn favoriete pasta salade. In dit originele recept is de pasta salade met gerookte kip, maar dat eet ik allang niet meer. Maar zonder kip is deze pasta salade nog steeds ontzettend lekker.

 

Dinsdag

weekmenu

Ik had extra veel pasta salade gemaakt zodat ik vandaag lekker niet hoefde te koken. En eigenlijk is de pasta salade de 2e dag nóg lekkerder!

 

Woensdag

weekmenu

Op vakantie wouden wij graag een keertje uit eten. Nu is dat over het algemeen niet mijn hobby omdat er bijna nooit een lekker vega recept te krijgen is. Dus toen wij langs een Grill restaurant liepen dacht ik, hier hoef ik in ieder geval niet te kijken! Maar er hing zelfs een vega menu op de muur! Ik koos deze lekkere maaltijd met fruit van de grill!

 

Donderdag

weekmenu

Vandaag kwamen wij weer terug van vakantie en waren er dus zo goed als geen boodschappen in huis. Wij aten daarom deze snelle tomaten soep uit de vriezer met een lekker afbak stokbroodje erbij. Prima maaltje!

 

Vrijdag

asperge burger

Voor een samenwerking met SoFine vega burgers bedacht en maakte ik dit recept. Ik heb het op de foto gezet en het lekkere recept kom komende woensdag online.

 

Zaterdag

weekmenu

Wanneer ik echt niet weet wat we moeten eten komt er eigenlijk standaard deze snelle thaise kokossoep online. Zo lekker en simpel. Zelfs onze dochter van 4 vind het heerlijk. Binnen 10 minuten op tafel, top gerecht dus.

 

Zondag

weekmenu

Vandaag waren mijn schoonouders 35 jaar getrouwd en dit hebben wij gevierd met heel veel sushi! Het was alweer ontzettend lang geleden dat ik sushi had gegeten. Het was heerlijk!

 

 

 

Wat komt er deze week bij jou op tafel?

 

 

 

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022