Weekmenu #42

weekmenu

Nou hehheh, hier is ‘ie dan, het eerste weekmenu van dit jaar! Door alle drukte in de december maanden en alle gezonde recepten die vorige maand online kwamen ben ik er niet aan toe gekomen om weer weekenu’s te gaan delen. Maar ik weet dat de weekmenu’s altijd goed bekeken worden, want ja, elke avond weer bedenken wat je moet gaan eten is niet iedereen zijn hobby, toch? Daarom altijd leuk om even te spieken wat een ander nou allemaal op tafel zet ‘s avonds.

 

De foto’s zijn jammer genoeg nog steeds erg donker, omdat ja, laten we wel wezen, het rond etenstijd helaas nog steeds donker is haha. Hopelijk duurt het niet lang voordat het weer wat langer licht is, dan kan je nóg beter zien wat er op de foto’s staat :). Nou hier is ‘ie dan, het eerste weekmenu van dit jaar!

 

Maandag

aardappelschotel met spekjes

Ik begon de week met een nieuw recept, wat vorige week online kwam. Namelijk deze makkelijke aardappelschotel met (vega) spekjes. Super simpel met ui en paprika erbij. Dit maakte ik overdag zodat ik het mooi op de foto kon zetten om met jullie te delen. Ik was vergeten om er vandaag een foto van te maken, daarom de foto uit het recept!

 

Dinsdag

Vandaag weer een nieuw recept idee, een salade met deze kool salade erbij. Lekker met vega-kip, rucola en nog meer groente erbij. Mijn vriend en onze dochter aten er ook nog aardappeltjes bij.

 

Woensdag

Vandaag simpele gekookte aardappelen met een pot rode kool, en mijn favoriete kleine vega-burgertjes. Lekker Hollands!

 

Donderdag

Ik hoorde laatst iemand over ‘aardappel anders’ praten. Ken je dat nog? Die potten romige saus van vroegaaah? Ik maakte er een versie van zonder pakjes en zakjes en wow dit was lekker! Zelfs mini-me vond het heerlijk. Recept komt deze week online.

 

Vrijdag


Nou ik heb de smaak te pakken en probeerde deze week allemaal nieuwe recepten uit. Vandaag werd het quinoa met vega-kip, spinazie en avocado. Lekker! Ik maak het binnenkort weer en dan overdag, zodat ik er foto’s van kan maken voor bij het recept. Want op deze foto zie je er vrij weinig van haha!

 

Zaterdag

Vandaag een lekker makkelijk dagje en als avond eten deze koolhydraatarme Chinese tomatensoep. Ook proberen? Het recept kan je hier vinden.

 

Zondag

Wrap pizza’s bestaan al een hele tijd en wij eten dit nog steeds regelmatig. Vandaag met een simpele tomatensaus, mozzarella, geraspte kaas, rucola en tomaatjes. Super lekker!

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop