Weekmenu #44 – met vega fastfood!

weekmenu

Op Facebook vertelde ik het al, ik heb een nieuwe baan! Super leuk en inmiddels alweer een maandje aan het werk. En daarbij inmiddels helemaal gewend aan het nieuwe ritme dus de avond maaltijden waren ook weer iets beter voorbereid en ik heb zelfs een paar nieuwe recepten gemaakt op mijn vrije dagen, voor op mijn blog!

 

De avond maaltijden waren deze week weer super simpel met in het weekend een iets gezondere versie van fastfood. Namelijk vega shoarma in een wrap. En op zondag mini pizza┬┤s caprese!

 

Maandag

weekmenu

Wij beginnen de week met een super simpele maaltijd met aardappelen, vlees en groente. Maar dan in de vorm van vega burgertjes, krieltjes en broccoli!

 

Dinsdag

weekmenu

Ja, ook hier mislukt wel eens een nieuw recept. Ik had een soort stoofschotel gemaakt van tomatensaus met kikkererwten en andere groente maar nee, dit was echt niet lekker. Het recept komt dan ook niet online haha.

 

Woensdag

weekmenu

Een nieuw salade recept voor op mijn blog maakte ik vandaag. Hier kan je de instagram foto vinden die ik er overdag van heb gemaakt. Een stuk mooier dan deze foto zonder daglicht haha. Maar goed, wij aten deze salade met aardappelblokjes uit de vriezer, zo lekker!

 

Donderdag

Weekmenu

Ik vroeg mini-me wat ze wilde eten vandaag en ze koos voor courgette soep! Ze vind deze soep zelfs zo lekker dat ik het ook ga maken als ik op haar basisschool ga koken met de kids. Ik stelde voor om koekjes te maken maar mn dochter wil graag dat ik met de kids deze soep ga maken. Bijzonder heh. Ik had toch echt verwacht dat ze voor de koekjes zou kiezen :D. Wij aten er pita broodjes uit de broodrooster bij met kaas.

 

Vrijdag

weekmenu

Quinoa met vega kipstukjes en gegrilde groente. Ik zag in de supermarkt van het merk Bonduelle een zak gegrilde groente liggen. En dat leek mij zo makkelijk! En ja, natuurlijk is groente grillen niet moeilijk maar kost wel even wat tijd. Deze wokgroente heb ik 5 minuten gewokt, quinoa had ik al gekookt dus kon er zo bij in. En als sausje een balsamico creme. Lekker. Een foto van de gegrilde groente verpakking kan je trouwens hier vinden. Mocht je het ook makkelijk lijken!

 

Zaterdag

weekmenu

Dit is wat mij betreft echt lekker weekend eten. Super snel klaar en zooooo lekker. Zelfs mijn vriend die wel vlees eet, vind deze vega variant super lekker! Recept en welk merk shoarma dit is, kan je hier vinden.

 

Zondag

weekmenu

Vandaag probeerde ik een nieuwe soort pizza uit. Namelijk mini pizza caprese! Super simpel maar erg lekker. Het recept komt binnenkort online!

 

Dit was mijn weekmenu van de afgelopen week. Hoop dat je er wat inspiratie uit kan halen voor makkelijke en snelle maaltijden!

 

 

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop