What I eat in a day #11

What I eat in a day

Halloooo, leuk dat jij komt kijken naar dit eetdagboek. Nu ik mijn foto zo terug zie, had ik wel wat vrolijker kunnen kijken haha maar goed. Je kan niet altijd 6 gooien toch? Dit eetdagboek is van afgelopen maandag. Er zit o.a. taart in, een standaard brood lunch en een lekkere makkelijke maaltijd. Dus kijk vooral even verder!

 

What I eat in a day

 

Dit eetdagboek komt samen op 1720 calorieën

 

Ontbijt

What I eat in a day

Ik begin de dag met 250 gram magere kwark, 80 gram blauwe bessen en 5 gram Oreo kruimels. Die kruimels zijn gevaarlijk lekker :D, ik kocht ze bij de Action. Samen 248 kcal.

 

Snack 1

What I eat in a day

Als ochtend snack nam ik 3 linzen wafels met 30+ kaas. De linzenwafels kocht ik bij de Jumbo en kan je terug zien in de reels die ik van de jumbo boodschappen maakte op mijn instagram! Bij elkaar 218 kcal.

 

Lunch

What I eat in a day

Wanneer je mijn eetdagboeken vaker bekijkt zie je dat ik echt aaaaltijd lunch met brood. Wel altijd met mager broodbeleg. Dit keer 2 plakjes kipworst, 1x kips vega smeerworst en 1 broodje met halvajam aardbei. Samen 401 kcal!

 

Snack 2

What I eat in a day

Vorige week vierden wij op woensdag en op zondag de verjaardagen van onze kinderen. Mijn zoontje werd woensdag 5 en mijn dochter werd zondag alweer 9 jaar. Er was nog taart over op deze maandag en ik nam een stuk van deze vegan appelkruimel van de HEMA. Zo ontzettend lekker. Wij kopen altijd een vegan taart zodat mijn zoontje ook taart kan eten, hij heeft een koemelkallergie. En deze taart is echt zo lekker. Ik haalde 8 stukjes uit deze taart ipv 6 zoals aangegeven. Ik zocht online de voedingswaarde even op zodat ik dit kon vermelden in dit eetdagboek. Per 100 gram is dit 253 kcal, en 1 stukje was op 2 gram na 100 gram :).

 

Avond eten

What I eat in a day

Een lekker makkelijke avond maaltijd. Ik maakte deze noedels met (vega) kip. Ik nam andere wokgroente en andere vega kip maar hield voor het gemak dezelfde aantal calorieën aan, namelijk 458 kcal.

Snack 3

What I eat in a day

Ik had nog zin in een snackje en nam deze sultana ‘kaas en tomaat’. Super lekker en maar 142 kcal!

 

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 1720 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Eetdagboeken

What I eat in a day #10

What I eat in a day #9

What I eat in a day #8

What I eat in a day #7

What I eat in a day #6

What I eat in a day #5

What I eat in a day #4

What I eat in a day #3

What I eat in a day #2

What I eat in a day #1

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022