What I eat in a day #13 – vakantiedag

What I eat in a day

In het noorden van het land was het afgelopen week al mei vakantie. En wij zijn lekker een midweek naar Limburg gegaan met de kinderen. Tijdens een van deze vakantie dagen heb ik mijn eten bijgehouden en op de foto gezet. Om te laten zien wat ik dan zo al eet. Dus dit keer een eetdagboek met veel snacks en tussendoortjes van een vakantie dag. Ik had geen weegschaal mee op vakantie dus de hoeveelheden zijn een beetje ingeschat, maar ik gok dat het wel erg in de buurt zit, aangezien ik heel lang al mijn eten bijhoud. 

 

What I eat in a day

 

Dit eetdagboek, vol met snacks, komt in totaal op 2100 calorieën

 

Ontbijt

What I eat in a day

Ontbijt met kwark, blauwe bessen, wat gepofte tarwe, schuddebuikjes en mijn nieuwe ontdekking: speculaas chocolade bolletjes van de Albert Heijn. Zo lekker. Ik schat deze maaltijd op 315 kcal.

 

Snack 1

What I eat in a day

Ik begon de dag lekker gezond haha, met 2 kleine granny smith appels in stukjes. Samen 100 kcal.

 

Lunch

What I eat in a day

Wij gingen vandaag naar een kasteel toe. Ik gokte erop dat zij wel iets zonder koemelk te eten hadden daar in dat dorpje. Zoals een kaiserbroodje of een stukje stokbrood. Maar het restaurant had alleen items met melk in het brood. Dus wij moesten op zoek naar iets te eten in het mini dorpje waar wij waren. Gegoogeld, er was een bakkerij. Daar helemaal heengelopen, bleek deze dicht! Dus toen op zoek naar een supermarkt, die was er gelukkig. Voor mijn zoontje was het enige wat hij meteen kon eten, 2 kaiserbroodjes. Maar al lang blij dat wij iets gevonden hadden. Ik nam deze smoothie, 156 kcal, en een broodje gezond die ik inschat op 400 kcal. Samen 556 calorieën.

 

Snack 2

What I eat in a day

Toen we thuis kwamen nam ik dit ijsje. Is 1 van mijn lievelingsijsjes! En maar 59 kcal.

 

Snack 3 & 4

What I eat in a day

Hierna hadden wij nog zin in iets lekkers bij het huisje. Ik nam een blikje cola en dit zakje mini maiswafels. Zoooo lekker deze mini wafeltjes. Samen 209 kcal!

 

‘Snack’ 5

What I eat in a day

Niet echt een snack, maar ik nam dit glas rosé. Ik drink echt noooooit. Dit wijntje viel dan ook behoorlijk zwaar. Om te drinken vind ik het wel lekker maar ik ben daarna altijd meteen super moe dus niet echt iets voor mij. Glas rosé is 106 kcal.

 

Avond eten

What I eat in a day

Het avondeten was lekker simpel. vega vissticks, 2, gebakken aardappeltjes van cela vita en wat sla met wat avocado en appel. Samen ongeveer 450 kcal.

 

Snack 6

What I eat in a day

Na het eten was het tijd voor een ijsje. Wij hadden deze mini magnums gekocht omdat deze ook in een vegan variant was. Zodat mijn zoontje ook met ons mee kon eten ivm zijn koemelkallergie. Ik nam de mini classic, deze is 149 kcal.

 

Snack 7

What I eat in a day

‘s Avonds na het eten zijn wij nog gaan zwemmen. Bij terugkomst nog even een spelletje Skip-bo gedaan en ik nam er 3 OREO koekjes bij. Hierna meteen de verpakking in de kast gelegd want anders eet je zo het hele pak leeg :D.

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 2100 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Eetdagboeken

What I eat in a day #12

What I eat in a day #11

What I eat in a day #10

What I eat in a day #9

What I eat in a day #8

What I eat in a day #7

What I eat in a day #6

What I eat in a day #5

What I eat in a day #4

What I eat in a day #3

What I eat in a day #2

What I eat in a day #1

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

Hoe bereken je je calorie inname

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop