What I eat in a day #15

What I eat in a day

En jawel, er staat weer een eetdagboek online! Nummer 15 alweer, wat betekent dat ik al 15 weken bezig ben met het delen van eetdagboeken. Is het nog steeds leuk om te zien? Of zeg je, nouuu nu weet ik het wel? Laat het vooral hieronder of op instagram even weten! Dit keer een eetdagboek van een woensdag. Een woensdag waarop ik vrij was, ‘s ochtends lekker met een vriendin bijgepraat en in de middag met mijn zoontje naar de speeltuin. Wat ik zo al heb gegeten? Nou dit –>

 

 

What I eat in a day

 

Dit eetdagboek komt in totaal op 1732 calorieën

 

Ontbijt

What I eat in a day

Voor degene die mij op instagram volgen of die vaker deze eetdagboeken bekijkt zal het geen verassing zijn. Ik ontbijt deze dag met 250 gram magere kwark, 10 gram schuddebuikjes en een kleine appel. Zo ontzettend lekker, ik eet dit bijna elke dag. Samen 224 calorieën.

 

Snack 1

What I eat in a day

Vanochtend ging ik gezellig koffie drinken met een vriendin bij de Hema, luvvvvvv de Hema. Maar omdat ik geen zin had in taart of een koek nam ik deze reep mee. Ik nam er ook 1 mee voor mijn vriendin, aardig heh haha. Beetje sneu wel om je eigen eten mee te nemen naar een restaurant maar bij de Hema vond ik het wel kunnen. We hebben netjes 2 drankjes p.p. gehaald heurr ;). Deze reep is 146 calorieën.

 

Lunch

What I eat in a day

Veel lunch voor weinig calorieën is dit vond ik zelf. 4 stukken brood, ik heb altijd boeren sesam van de AH. Op de bovenste 2 broodjes roomkaas light met een beetje rucola. En de onderste 2 broodjes belegde ik met vega kipworst van de vegetarische slager. Ik klap die broodjes dubbel, vandaar het halve beleg :).

 

Snack 2

What I eat in a day

Meteen na de lunch had ik zoooo veel zin in chocolade en nam ik hier 1 blokje van, 53 kcal.

 

Snack 3

What I eat in a day

In de middag ging ik met mijn zoontje naar de speeltuin, mijn dochter was naar een kinderfeestje. Voor mijn zoontje nam ik 2 koekjes mee en zelf at ik deze eiwitreep. Oooooontzettend lekker. 194 calorieën.

 

Avond eten

What I eat in a day

Vanavond een super simpele maaltijd. Ovenpatat met een gekookt ei en wat groente. Super simpel maar heel lekker. Ik gebruik qua calorieën deze maaltijd ter referentie, 567 calorieën.

 

Snack 4

What I eat in a day

Vandaag een enorme behoefte aan chocola zo te zien haha. Pas nu ik dit eetdagboek in elkaar zet zie ik dat er veel chocolade in voorkomt. Via Crisp mocht ik laatst boodschappen bestellen en toen bestelde ik dit tiramisu ijs van ijsbaart. Eigenlijk voor mijn zoontje omdat het vegan ijs is, hij heeft een koemelkallergie. Maar hij heeft dit ijs niet geproefd want ik at ‘m zelf op, oeeeeps. Maar echt, dit ijs is leeekkkkker! En maar 154 calorieën, hoe dan?! Zo lekker. Aanrader!

 

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 1732 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

Hoe bereken je je calorie inname

 

 

Eetdagboeken

What I eat in a day #14

What I eat in a day #13

What I eat in a day #12

What I eat in a day #11

What I eat in a day #10

What I eat in a day #9

What I eat in a day #8

What I eat in a day #7

What I eat in a day #6

What I eat in a day #5

What I eat in a day #4

What I eat in a day #3

What I eat in a day #2

What I eat in a day #1

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop