What I eat in a day #18

IMG_20220602_161547_146

Het is weer zondag dus er staat weer een eetdagboek online! Dit keer van een doordeweekse dag namelijk de woensdag. Een dag waarop ik vrij was en de kids in de ochtend naar school gingen. Ik was thuis en had een paar afspraken, verder gewoon rustig aan en thuis. In de middag waren beide kinderen weg te spelen bij vriendjes dus kon ik thuis even wat dingen afmaken voor mijn blog en instagram. Lekker dagje dus! Benieuwd wat ik zo al at deze dag?

 

 

Dit eetdagboek komt in totaal op 1852 calorieën

 

Ontbijt

Het begint al een beetje saai te worden heh. Elke eerste foto van mijn eetdagboek is bijna hetzelfde. Ik vind het gewoon zo ontzettend lekker. 250 gram magere kwark, 10 gram schuddebuikjes en een kleine appel in stukjes. Samen 217 kcal.

 

Snack 1

Als snack nam ik een bagel. Dit is 1 van de afdeling waar het afbak stokbrood e.d. ligt. Ik sneed 1 bagel door de helft en deed deze in de broodrooster. Zoooo lekker. Eroverheen een mini laagje boter en halvajam. Samen 336 calorieën.

 

Lunch

Als lunch 3 stukken brood, tijger volkoren. Waarvan 2 geroosterd met halvajam en 1 stuk brood met kokosbrood zero. Samen 319 kcal.

Snack 2

Tussendoor nam ik deze banaan, 92 kcal.

 

Avond eten

Bij de jumbo zocht ik een verspakket van de lasagna, die vind ik zo lekker. Maar die was op en toen stond ik in de supermarkt met een soort ‘avondeten-black-out’ en kon niks meer verzinnen haha. Dus ik nam een Chinese sweet chili verspakket mee. Wel lekker veel groente maar de saus was te pittig. Ook verving ik de rijst voor noodles en nam ik minder vega kip maar voegde een eitje toe. Ik heb voor het gemak de calorieën op de verpakking aangehouden. Dat was 517 kcal.

 

After dinner snack

Ik nam na het eten nog een bak kwark met uiteraard dezelfde kleine appel en schuddebuikjes. Samen 217 kcal.

 

Snack 4

Nadat de kids op bed lagen nam ik nog een lekkere snack. Uiteraard onder de warmte deken, heeeerlijk. Dit ijs is van het merk IJsbaart en is vegan en echt zoooo lekker. Dit bakje is 154 calorieën.

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 1852 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

Hoe bereken je je calorie inname

 

 

Eetdagboeken

What I eat in a day #17

What I eat in a day #16

What I eat in a day #15

What I eat in a day #14

What I eat in a day #13

What I eat in a day #12

What I eat in a day #11

What I eat in a day #10

What I eat in a day #9

What I eat in a day #8

What I eat in a day #7

What I eat in a day #6

What I eat in a day #5

What I eat in a day #4

What I eat in a day #3

What I eat in a day #2

What I eat in a day #1

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop