What I eat in a day #19

eetdagboek

Het is weer zondag dus dat betekent dat er weer een nieuw eetdagboek klaar staat. Dit keer van een doordeweekse dag. In de ochtend zou ik gaan sporten, en ik ben er ook naar toe geweest, maar het ging voor geen meter dus binnen 20 minuten was ik weer thuis. Ik was sowieso de laatste 2 weken doodmoe waardoor sporten even niet lukte. Wel ben ik weer begonnen met wandelen, zo lekker. Want ik voel me toch altijd beter wanneer ik heb gesport of gelopen. Lekker in beweging is goed voor je lichaam maar bij mij vooral goed voor rust in mijn hoofd, ik weet niet of dit bij jou ook zo werkt? Maar voor mij werkt het super goed. Maar oke, je kwam hier voor een eetdagboek, dus hier is eetdagboek #19!

 

eetdagboek

 

 

 

Dit eetdagboek komt in totaal op 1670 calorieën

 

Ontbijt

eetdagboek
Een keer geen appel met schuddebuikjes maar wel gewoon een lekkere bak kwark. Ik at 250 gram magere kwark, 60 gram blauwe bessen, 6 gram pure hagelslag, 6 gram gepofte tarwe en een halve banaan. Samen 255 calorieën.

 

Snack 1

eetdagboek

Ik had ontzettend honger dus ik nam een krentebol 134 kcal, een voorverpakte fruitsalade, ongeveer 150 kcal schat ik en een espresso met veel melk 39 kcal. Samen 323 calorieën.

 

Lunch

eetdagboek

Omdat mijn ochtend snack best goed vullend was nam ik 3 stukken brood als lunch ipv 4. Waarvan 2 met halvajam light en 1 stuk brood met 2 plakjes vega kipworst van de vegetarische slager (broodje klap ik dubbel). Je kan hier een hele lijst vinden met mager broodbeleg mocht je dat interessant vinden.

 

Snack 2

eetdagboek

Ik nam een grote Granny Smith appel, deze was 86 calorieën. En meteen hierna nog een klein bakje verse ananas, die was 107 calorieën.

eetdagboek

 

Avond eten

eetdagboek

Avond eten was een nieuw recept. Namelijk een groente wrap met een jackfruit burger erop, zoooo lekker. Erbij een avocadosausje. Het recept ga ik even uitwerken en komt hopelijk snel online. Dit recept is 462 calorieën.

Snack 3

eetdagboek

De avond snack was een lekker bakje vegan brownie ijs. Zoooo lekker. En handig want het zit in een portie verpakking waardoor je niet ‘perongeluk’ een hele ton op eet :D. Dit bakje is 168 calorieën.

 

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 1670 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

Hoe bereken je je calorie inname

 

 

Eetdagboeken

What I eat in a day #18

What I eat in a day #17

What I eat in a day #16

What I eat in a day #15

What I eat in a day #14

What I eat in a day #13

What I eat in a day #12

What I eat in a day #11

What I eat in a day #10

What I eat in a day #9

What I eat in a day #8

What I eat in a day #7

What I eat in a day #6

What I eat in a day #5

What I eat in a day #4

What I eat in a day #3

What I eat in a day #2

What I eat in a day #1

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop