What I eat in a day #2

what I eat in a day #2

Wat leuk dat je hier weer komt kijken! Ik kreeg via instagram veel berichtjes met de vraag of nog een eetdagboekje te delen. Het eerste ‘What I eat in a day’ kan je hier vinden. Niet met het doel om het rechtstreeks over te nemen, maar ter inspiratie. Want wat ik eet aan calorieën betekend niet dat dit ook voor jou een goed idee is. Dus bekijk deze eetdagboekjes vooral ter inspiratie en misschien om bewust te worden waar veel calorieën inzitten en waar je bijvoorbeeld veel van kan eten zonder boven je calorie behoefte uitkomt.

 

Dit eetdagboek komt toaal op 1621 kcal

 

Ontbijt

what I eat in a day 2.1

Een super simpel ontbijtje, waar ik op instagram een Reels van heb gemaakt, met kwark een appel en wat schuddebuikjes. Super lekker.

 

Tussendoortje #1

what I eat in a day 2.2

Twee plakjes ontbijtkoek ZERO met boter, ik heb altijd de light boter van de Lidl.

 

Lunch

what I eat in a day 2.3

Lunch is 2 stukken brood, boeren sesam van de AH, met 2 gekookte eieren in plakjes. Daarbij 2 linzenwafels met 30+ kaas. De linzenwafels komen bij de Jumbo vandaan en hebben veel eiwitten. Je kan ook gewone rijstwafels nemen, is ongeveer dezelfde hoeveelheid qua calorieën.

 

Tussendoortje #2

what I eat in a day 2.4

Als snack een grote granny smith appel en een kleine banaan. Super simpel maar het vult goed 🙂

 

Avond eten

what I eat in a day 2.5

Als avond eten nam ik vanavond deze salade met quinoa en een krokante vega kipsnitzel. Super lekker. Ik heb er een receptje van gemaakt. Die kan je HIER vinden. Mocht je deze avond maaltijd willen aanpassen kan dat altijd. Haal bijvoorbeeld de hazelnoten weg of voeg een gekookt ei toe. Of nog meer groente, kan altijd!

 

Avond snack

Vanavond nam ik nog een pakje hartige biscuitjes tomaat/kaas. Dat zijn sultana’s maar dan van het AH merk., terwijl ik wat werk deed achter de laptop voor mijn blog.

 

 

Totaal 1621 kcal

Dit komt in totaal op 1621 kcal voor deze dag, een beetje aan de lage kant maar kennelijk niet zo’n honger vandaag. Zoals ik vorige keer ook al zei is mijn doel niet meer om af te vallen maar om op gewicht te blijven. Ik houd voor deze eetdagboekjes de kcal bij om je een idee te geven waar veel calorieën inzitten en hoe je een dag qua eten bijvoorbeeld kan indelen. Ik ben geen voedingsdeskundige. Maar dit is de manier hoe ik het heb gedaan en het mij eindelijk is gelukt om af te vallen. En daarom deel ik mijn opgedane kennis graag met je!

 

Wil je meer lezen over hoe ik ben begonnen met afvallen? Dat kan hier. Of mijn eerste blog met concrete tips om te starten vind je hier!

 

Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald iets, laat hieronder dan een reactie achter of volg mij op instagram en vraag het daar. Leuk als je mij volgt! Dat kan hier, mijn account is @easydailyfoodcom.

 

Tot later!

 

EASY DAILY FOOD

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022