What I eat in a day #20

eetdagboek

Deze week heb ik weer van een dag al mijn eten bijgehouden voor dit eetdagboek, en dit keer van een zondag! Voor diegene die voor het eerst een van mijn eetdagboeken bekijkt, ik ben al 1,5 jaar niet meer bezig met afvallen, maar ik heb een eetpatroon waar ik mij goed bij voel en hierdoor blijf ik al 1,5 jaar op gewicht. Onderaan dit eetdagboek staan alle links van informatie over hoe ik begonnen ben met afvallen e.d. Ook kan je onderin alle andere eetdagboeken vinden voor wanneer je dit interessant vindt. Oke genoeg gekletst, What I eat in a day? Nou dit dus 😀

 

eetdagboek

 

Dit eetdagboek komt in totaal op 1839 calorieën

 

Ontbijt

eetdagboek

Ja, je ziet het goed. Een keer geen kwark als ontbijt haha het is een wonder. Ik nam 2 stukken boeren sesam brood van de AH. Geroosterd, en deed er halvajam op. Erbij dronk ik een espresso met veel melk en een glas groene thee. Samen 244 calorieën.

 

Snack 1

eetdagboek

Als ochtend snack nam ik deze dadel reep van Rude Health. Lekker zoet, daar houd ik van, en deze reep is 146 calorieën.

Lunch

eetdagboek

Het was zondag mooi weer dus wij aten lekker buiten. Ik nam 4 stukken boeren sesam brood van de AH met light boter van de Lidl en een beetje hagelslag. Op de bovenste 2 broodjes deed ik vega kipworst van de vegetarische slager. Ik beleg de broodjes altijd half omdat ik ze dubbelklap. Dacht zeg het maar even voor het geval je denkt wat is dit voor beleg situatie :D.

 

Snack 2

eetdagboek

Mijn favoriete ijsje. Ken je deze watermeloen ijsjes al? Het zit tussen een waterijsje, roomijs en sorbetijs in. Echt super lekker. 60 calorieën.

Snack 3

eetdagboek

Later nam ik nog een Granny Smith appel, meestal heb ik de kleintjes uit zo’n zak. Maar dit keer had ik grote appels. Deze appel is 86 calorieën.

 

Snack 4

eetdagboek

Tijdens het koken nam ik stiekem nog 2 kleine lotus koekjes uit de la. Ik zeg stiekem omdat mijn kinderen niet vlak voor het eten nog koekjes mogen eten haha dus sneakte er snel 2 naar binnen, 76 kcal.

 

Avond eten

eetdagboek

Het avond eten was dit keer een Turks broodje met een hamburger, saus, sla en tomaat. Zooooo lekker. In totaal was dit 579 calorieën. Het lijkt misschien weinig maar het broodje was echt heel erg groot dus was erg vullend.

 

Snack 5

eetdagboek

‘s Middags maakte ik alvast deze gezonde lotus cheesecake. Zo makkelijk om te maken en zo lekker. Ik at het op de bank tijdens het tv kijken, lekkerrrr! 179 calorieën.

 

Eetdagboek

Dit eetdagboek komt samen op 1839 calorieën. Neem dit eetdagboek vooral als inspiratie maar neem het niet rechtstreeks over. Wanneer je op je calorie inname wil letten is het verstandig om eerst uit te rekenen wat bij jouw lichaam past. Hier leg ik uit hoe je dat kan uitrekenen, mocht je dat interessant vinden.

Wil je mijn andere eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken 🙂

 

Informatie

Hoe ik begonnen ben met afvallen
Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?
Hoe bereken je je calorie inname

Eetdagboeken

What I eat in a day #19
What I eat in a day #18
What I eat in a day #17
What I eat in a day #16
What I eat in a day #15
What I eat in a day #14
What I eat in a day #13
What I eat in a day #12
What I eat in a day #11
What I eat in a day #10
What I eat in a day #9
What I eat in a day #8
What I eat in a day #7
What I eat in a day #6
What I eat in a day #5
What I eat in a day #4
What I eat in a day #3
What I eat in a day #2
What I eat in a day #1

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022