What I eat in a day #4

What I eat in a day #4

Leuk dat je weer komt kijken naar een eetdagboek, nummer 4 alweer! Dit eetdagboek heb ik vast gelegd op een lekkere luie zondag. Wij hebben lekker een beetje uitgeslapen tot een uur of 8 (ja dat is uitslapen als je kids hebt haha). Daarna lekker in huis bezig geweest met van alles en nog wat. Het was deze dag nogal slecht weer. Jammer want anders gaan wij graag met zn vieren ergens naar toe om lekker te lopen en te spelen met de kinderen. Maar vandaag een lui dagje thuis.

 

What I eat in a day #4

 

Naast het eten wat ik op de foto heb gezet drink ik alleen thee en water. En soms een mini bakje espresso. Ik houd mijn eten niet meer altijd bij want ik ben niet meer bezig met afvallen. Wel blijf ik door deze manier van eten op gewicht. Al mijn verloren kilo’s zijn er al bijna een jaar af! Woohooo! Wil je meer weten over hoe je je calorie inname kan berekenen? Ik schreef er een uitgebreid artikel over. Klik hier om het te lezen.

 

Dit eetdagboek komt totaal op 1684 kcal

 

 

Ontbijt

What I eat in a day

Normaal ontbijt ik altijd met kwark maar ik had vanochtend ineens heel erg zin in brood. Dus 3 stukjes boeren sesam brood van de AH. Hierop 2x halva jam en 1 keer pindakaas. Super simpel maar zo lekker. En altijd op geroosterd brood, met de enige reden dat ik het dan lekkerder vind :). Samen 288 kcal.

 

Snack 1

What I eat in a day

Ik had vanochtend laat ontbijt gehad dus geen tussendoortje genomen vanochtend alleen deze koffie. Ik drink trouwens overdag alleen maar thee en water en af en toe een espresso. Maar vandaag had ik zin in een espresso met veel melk. Dit is 41 kcal.

 

Lunch

What I eat in a day

Zoals je kan zien lunch ik graag simpel. Geen uitgebreide salades (is wel heel lekker hoor maar wat meer werk) maar gewoon geroosterd brood. 4 stukjes dit keer met 2x halva jam en 2x zuivelspread light met komkommer en een beetje zout. Erbij een glas amandelmelk, samen is dit 414 kcal.

 

Snack 2

What I eat in a day

Ik had snoepjes in huis gehaald ‘voor de kinderen’ maar pakte er stiekem toch zelf ook een paar. Deze witte muizen vind ik zo lekker! 3 snoepjes genomen, ongeveer 85 kcal.

 

snack 3

What I eat in a day

Normaal neem ik dit altijd als ontbijt maar ik had ontzettend honger. Dus daarom nam ik dit als snack. Vult super goed en omdat er ook iets lekker zoets doorheen zit, de schuddebuikjes was mijn zoete trek ook meteen gestild. Samen 241 kcal.

 

Avond eten

What I eat in a day

Deze Chinese tomatensoep maakte ik uit een verspakket van de AH. Super makkelijk en lekker. Wij hadden dit gister gegeten en er was nog wat soep over. Dus ik maakte er vanavond een restjes maaltijd van. Beetje soep, wrap met vega kip komkommer en tomaatjes met een beetje knoflooksaus. Samen 440 kcal.

 

Snack 4

What I eat in a day

En ja, daar is ‘ie weer! De gezonde bastogne cheesecake. Dit recept maakte ik een aantal weken geleden en sindsdien heb ik het al heel vaak gegeten. Het liefst ‘s avonds op de bank na het avond eten. Zo lekker. Ook maken? Het recept kan je hier vinden.

 

Wil je mijn andere 3 eetdagboeken ook even bekijken ter inspiratie? Of ben je benieuwd hoe ik begonnen ben met afvallen? Ik zal hieronder even de links plaatsen zodat je het kan lezen. Dit kan je doen door er op te klikken.

What I eat in a day #1

What I eat in a day #2 

What I eat in a day #3

 

Hoe ik begonnen ben met afvallen

Beginnen met afvallen, hoe doe je dat?

 

Zin in meer tips en recepten? Volg mij dan vooral ook even op instagram, vind ik leuk! @easydailyfoodcom

EASY DAILY FOOD

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop