Wrap met krokante kip (vega)

makkelijke maaltijd

Een snelle maaltijd? Check. Weinig ingrediënten? Check. Lekker? Check! Deze makkelijke wrap met krokante (vega) kip is zo makkelijk om te maken en echt ontzettend lekker. Of je nu wel of niet vlees eet, dat maakt bij dit gerecht niet uit. Je koopt gewoon een kip snitzel of een vega kip snitzel en het recept blijft verder hetzelfde. Belangrijk is wel dat je de burger langzaam bakt zodat deze lekker krokant wordt. En met maar 6 ingrediënten kan iedereen dit in elkaar flansen 😉

 

wrap met krokante kip

 

Recept is voor 2 personen

 

Ingrediënten

  • 2 tortilla wraps
  • 2 (vega) kip burgers
  • guacamole, bijvoorbeeld dit simpele recept
  • rucola
  • halve komkommer
  • paar cherrytomaatjes

 

wrap met krokante kip

 

Bereiding

  1. Zet 2 pannen op het vuur, 1 grote koekenpan en 1 kleinere. In de kleine koekenpan bak je de vega ‘kip’ snitzel langzaam krokant in een beetje olie. In de andere pan bak je 1 voor 1 de tortilla’s krokant door een klein beetje olie te verdelen in de pan. Laat dit goed heet worden en bak de wrap aan beide kanten in 2 a 3 minuten een beetje krokant.
  2. Maak de guacamole, of gebruik een kant & klare versie, en verdeel een flinke hoeveelheid over het midden van de wrap. Leg hierop een handje rucola. De (vega) kipsnitzel klaar? Snij deze in dunne reepjes en verdeel over de wrap.
  3. Was en snij de tomaat en komkommer en verdeel deze over de kipsnitzel. Nog een beetje guacamole eroverheen en je wrap met krokante kip is klaar!

 

wrap met krokante kip

 

Zo makkelijk is het om deze lekkere maaltijd in elkaar te zetten. Perfecte snelle maaltijd voor zowel een vega als niet vega-eter!

 

Heb jij dit recept uitgeprobeerd? Laat het dan zeker even weten op Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik dan #EASYDAILYFOOD of tag mij in je foto. Vind ik leuk!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022