Zoete punt paprika met geitenkaas

makkelijke maaltijd

Soms heb je van die dagen dat je wel iets lekkers wilt eten maar geen zin hebt in een groot bord eten. Dit gebeurd mij  niet heeeul vaak moet ik eerlijk zeggen, maar als het zo’n dag is dan maak ik graag deze zoete punt paprika met geitenkaas! Het is namelijk makkelijk,  lekker en erg simpel om te maken. Je kan er bijvoorbeeld aardappeltjes bij eten en je hebt weer een simpele maaltijd op tafel.

 

Recept is voor 2 personen

Ingrediënten

  • 2 zoete puntpaprika’s
  • zachte geitenkaas
  • pijnboompitten
  • honing

 

Bereiding

  1. Zet de oven aan op 180 graden, snij de paprika’s in de lengte door midden. Was de paprika en droog deze af.
  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan (zonder olie). Blijf er wel bij staan want deze pitjes kunnen van spierwit in 3 seconden zwart zijn. Maar gek genoeg gebeurd dit alleen als je er bij wegloopt. Als je er bij blijft staan lijkt het ineens 5 minuten te duren, maar ik heb je gewaarschuwd ;). Zijn ze mooi verkleurd? Leg ze dan apart.
  3. Brokkel de geitenkaas in stukjes en verdeel over de paprika helften. Doe er een beetje honing overheen en zet 10 minuten in de oven.
  4. Haal de paprika’s eruit, verdeel de pijnboompitten erover en de zoete punt paprika’s met geitenkaas zijn ready to eat!

 

zoete-punt-paprika-met-geitenkaas

 

Geen fan van geitenkaas? Gebruik dan feta kaas of mozzarella. Maar geitenkaas is toch echt het lekkerst bij deze zoete paprika’s 😉 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022